Agenda Constructiilor
Joi, 01 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SIEMENS lanseaza competitia de presa “Viitorul oraselor, industriei si energiei”
SIEMENS lanseaza competitia de presa “Viitorul oraselor, industriei si energiei”
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Mar 2019 15:49
Siemens lanseaza a patra editie a competitiei de presa Siemens CEE Press Award. Anul acesta, compania cauta cele mai bune materiale media pe tema "Viitorul oraselor, industriei si energiei” in 14 tari: Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Israel, Muntenegru, Polonia, Republica Ceha, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina si Ungaria.
Siemens CEE Press Award are la baza dorinta de a oferi recunoastere materialelor de presa care trateaza subiecte cheie pentru societatea moderna, dar si promovarea schimburilor de experienta intre jurnalistii din regiune. In competitie pot fi inscrise atat articole de presa scrisa, tiparita sau online, cat si materiale TV si radio care acopera tema data si au fost publicate in perioada 1 august 2018 - 31 martie 2019. Termenul limita de inscriere in competitie este 15 aprilie, iar tema poate fi abordata fie din perspectiva nationala, fie internationala.
"Digitalizarea nu reprezinta o dezvoltare ce urmeaza sa aiba loc in viitorul indepartat, este deja o realitate. Similar revolutiilor industriale din trecut, digitalizarea schimba semnificativ felul in care lucram, traim si interactionam. Comunicarea acestor schimbari fundamentale si a impactului lor asupra dezvoltarii oraselor, industriei si sectorului energetic este benefica societatii ca intreg. Scopul competitiei Siemens CEE Press Award este de a oferi recunoastere jurnalistilor care promoveaza subiectele ce contureaza aceasta noua revolutie”, a declarat Elena Mandache, Head of Communications and Government Affairs Siemens Romania.
Articolele inscrise in competitie vor fi jurizate in fiecare tara de catre un juriu format dintr-un profesor universitar, un jurnalist si un reprezentant Siemens. In baza evaluarii va fi selectat cate un finalist din fiecare tara. Toate materialele finaliste vor fi apoi evaluate de un juriu international, urmand ca cele mai bune trei sa fie premiate pe data de 4 iunie, in Viena. Siemens AG va premia cele mai bune trei materiale din regiune cu cate un cec de 1.000 euro.
 
VideoConfAC-iulhiltiman and machinevailantALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
FRONTALE
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
MAKITA
viarom
strabag nivel 1
grundfos
Acvatot 2019
BALTIC
CDS
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023