Agenda Constructiilor
Joi, 16 August 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SKANSKA PROPERTY: Aurelia Luca este noul Managing Director
SKANSKA PROPERTY: Aurelia Luca este noul Managing Director
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Ian 2018 16:14
Skanska Property Romania, divizia locala a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel global, anunta modificari la varful managementului din Romania. Marcin Łapiński, Managing Director pentru Skanska Property Romania & Ungaria preda rolul local catre Aurelia Luca, care a ocupat pozitia de Country Director a Skanska Property Romania.
In noua sa pozitie de Managing Director al diviziei, Aurelia Luca va continua misiunea Skanska de a dezvolta cladiri de birouri sustenabile . In cei 6 ani de cand este prezenta pe piata din Romania, Skanska s-a diferentiat prin solutii inovatoare si actiuni menite sa contribuie la wellbeing-ul celor care lucreaza in cladirile dezvoltate, dar avand si un impact pozitiv asupra comunitatii. Operatiunile companiei se vor desfasura in continuare in Bucuresti, unde este deja prezenta in zonele de centru-vest si nord ale capitalei, prin proiectele Campus 6 (Politehnica) si Equilibrium (Floreasca - Barbu Vacarescu).
“Sunt extrem de mandra sa fiu liderul si in acelasi timp parte a unei echipe de oameni profesionisti, entuziasti si dedicati. Impreuna vom continua fara indoiala drumul pe care am pornit in 2011 - unul definit de valorile noastre si de dorinta de a oferi clientilor din piata locala spatii care reflecta inovatia, experienta si calitatea pentru care Skanska este renumita la nivel global” - Aurelia Luca, Managing Director, Skanska Romania.
Promovarea in noul rol inseamna si ca Aurelia Luca va fi prima romanca aflata in consiliul de management regional al Skanska CDE (Commercial Development Europe) - ce are ca rol coordonarea activitatilor grupului suedez in Romania, Ungaria, Cehia si Polonia.
„Aurelia a avut o contributie cruciala la dezvoltarea companiei in Romania - atat in perioada de inceput, cand am dezvoltat pe o piata complet noua pentru noi, relatiile cu partenerii si clientii fiind construite practic de la zero si continuand cu rezultatele remarcabile pe care Skanska Romania le-a obtinut de-a lungul anilor” a declarat Marcin Łapiński. ”Sunt sigur ca orientarea Aureliei catre business dar si catre oameni si obiectivele ambitioase pe care si le impune atat personal cat si pentru echipa cu care lucreaza vor continua dezvoltarea Skanska Romania”.
Aurelia Luca are un Master in Economia Imobiliara, la Academia de Studii Economice Bucuresti si mai bine de 16 ani de experienta in domeniu, alaturandu-se companiei in 2012 ca Leasing Manager si devenind apoi Country Director la inceputul anului 2016.
Skanska Romania
Compania este prezenta pe plan local din 2011 si este parte a grupului suedez Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii. Proiectele Skanska Romania vin ca raspuns la cererea de spatii noi si inovatoare din Romania, iar solutiile sustenabile pe care le integreaza ajuta angajatii sa isi atinga potentialul maxim.
Skanska Commercial Development Europe
Skanska Commercial Development Europe dezvolta cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale in zone importante din Romania, Polonia, Republica Ceha si Ungaria. Skanska Commercial Development Europe este impartita in patru companii locale - Skanska Property Republica Ceha, Skanska Property Romania, Skanka Property Ungaria si Skanska Property Polonia.
Grupul Skanska
Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliara si constructii din lume, cu expertiza in constructia si dezvoltarea proiectelor comerciale si rezidentiale precum si in parteneriate public-private. Bazandu-se pe experienta sa globala, obiectivul Skanska este acela de fi principala optiune a clientilor in domeniul solutiilor ecologice. Grupul Skanska are in prezent 43.000 de angajati in pietele pe care activeaza in Europa si Statele Unite ale Americii.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 136 (August 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023