Agenda Constructiilor
Joi, 12 Decembrie 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SW UMWELTTECHNIK deschide noua fabrica de prefabricate din Cristesti
SW UMWELTTECHNIK deschide noua fabrica de prefabricate din Cristesti
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Sep 2018 10:54
Inaugurarea noii fabrici din Cristesti permite, incepand de acum, punerea la dispozitia clientilor nostri a produselor prefabricate din beton, destinate domeniilor infrastructura, suprastructura si protectia apei. Societatea SW Umwelttechnik din Carinthia a inaugurat in septembrie 2018 in Cristesti in nord-estul Romaniei o noua unitate de productie. Cea de-a treia fabrica din Romania este pozitionata la circa 90 km vest de resedinta de judet Iasi si va permite imbunatatirea gestionarii clientilor din zona. Prin deschiderea acestei fabrici, SW Umwelttechnik este reprezentata in Romania atat in nord-est (Cristesti), cat si in vest (Timisoara) si sud (Bucuresti), asigurand astfel o mai buna acoperire a pietei.
“O data cu inaugurarea noii fabrici din Cristesti, reusim a ne consolida pozitia pe piata, reducand in acelasi timp rutele de transport. Noua unitate de productie asigura 30 de locuri de munca, valoarea dotarii cu utilaje tehnice evaluindu-se la 3 milioane de euro. Inaugurarea noii unitati de productie, reprezinta un nou pas in dezvoltarea propriei strategii de extindere a capacitatilor de productie in Romania” explica Klaus Einfalt, membru in Consiliul de Administratie a SW Umwelttechnik.
Produse prefabricate din beton - destinate domeniilor Infrastructura, Suprastructura si Protectia apei
Ȋn functie de cerere, noua fabrica permite productia elementelor pentru constructiile domeniului Industrie si Comert, precum produse prefabricate pentru structuri, dar si produse din categoria Canalizare, precum camine si tuburi.
Despre SW Umwelttechnik:
Societatea SW Umwelttechnik Stoiser & Wolschner AG, fondata in 1910 sub forma unei intreprinderi familiale, listata la bursa inca din 1997, dezvolta si produce prefabricate din beton destinate construirii si dezvoltarii infrastructurii din cadrul constructiilor supra- si subterane - de peste 105 ani in Austria, 25 ani in Ungaria si 15 ani in Romania. Astfel, societatea reuseste sa devina mai atractiva, contribuind la cresterea calitatii vietii in Austria si CEE.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareACADLUMION

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere