Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TERRA ROMANIA UTILAJE de CONSTRUCTII: Cerere abuziva de insolventa
TERRA ROMANIA UTILAJE de CONSTRUCTII: Cerere abuziva de insolventa
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Ian 2018 20:18
Va comunicam prezenta informare in urma unui incident nefericit provocat de unul dintre furnizorii nostri, i.e. FIDELIANA srl. Incidentul vizeaza inregistrarea, recent, a unei cereri abuzive de insolventa de catre aceasta societate impotriva subscrisei, conform dosar nr.402619312017 aflat pe rolul Tribunalului llfov. Cererea vizeaza o creanta infima, i.e. 60.000 Lei, suma care este disputata si care face obiectul unui litigiu intre cele doua societati.
Aceasta societate, Fideliana S.R.L., desi cunoaste faptul ca am refuzat plata creantei solicitate, nu din lipsa de disponibil, ci intrucat aceasta este contestata, a ales sa faca acest demers al procedurii de insolventa din ratiuni sicanatorii si defaimatoare, denotand un comportament reprobabil si lipsit de orice probitate pe care un comerciant ar trebui sa o manifeste fata de orice alt comerciant, cu atat mai mult fata de un colaborator care i-a generat o treime din rulaj.
Pentru evitarea oricarei confuzii va asiguram ca Terra Romania Utilaje de Constructii S.R.L. nu este in nici o situatie de incetare de plati sau lipsa de disponibilitati, nu este in stare de insolventa, dimpotriva este o societate solida, cu o cifra de afaceri considerabila, o pozitie de lider pe piata si un renume pe masura, fara restante catre furnizori. In vederea evitarii oricarei situatii neplacute si a oricarui risc, am luat toate masurile legale pentru respingerea acestei cereri abuzive de insolventa si stingerea acestui incident, ceea ce se va intampla in cel mai scurt timp.
De asemenea, am tinut ca prin aceasta scrisoare sa va aducem la cunostinta acest comportament abuziv si lipsit de scrupule al unui comerciant, i.e. Fideliana srl (RO5714396, J32179111994), astfel incat pe viitor sa puteti evita la randul dvs. astfel de neplaceri.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
siniat
rigips
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
leviatan
BogArt
MAKITA
concelex
noark
viarom
ness project
strabag nivel 1
Arduro
CDS
SSAB
quadratum
Acvatot 2019
SIGM
Ubitech
konsent
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander