Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - UTI sarbatoreste 29 de ani si tinteste pozitia de lider in domeniul de activitate
UTI sarbatoreste 29 de ani si tinteste pozitia de lider in domeniul de activitate
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 07 Oct 2019 09:20
La data de 5 octombrie 2019, UTI a sarbatorit 29 de ani de continuitate si performanta; astfel, din 5 octombrie 1990, UTI a evoluat permanent atat din punct de vedere al competentelor, dezvoltand solutii si produse tehnologice complexe, cat si al structurii organizatorice. La cea de-a 29 aniversare, UTI se afla intr-o etapa de consolidare si adaptare, informeaza un comunicat al grupului.
Dupa 28 de ani de activitate, in care a devenit un brand puternic, unitar si un portofoliu de afaceri diversificat in domeniul tehnologiei, la inceputul anului 2019 UTI a adoptat o structura de companii operationale mai mici, flexibile si agile, cu identitati bine definite pentru fiecare domeniu de activitate, cu scopul de a se adapta mai usor cerintelor pietei si de a fructifica mai bine oportunitatile de crestere. UTI a intrat astfel intr-o noua faza a evolutiei sale, reprezentand o etapa de consolidare a resurselor operationale, umane si financiare ale companiilor rezultate din divizarea portofoliului de business, astfel incat fiecare dintre ele sa devina lideri de piata in domeniile lor de activitate.
Din 1990 pana in prezent, grupul de firme UTI a fost o prezenta puternica pe piata din Romania, prin dezvoltarea unor proiecte de importanta majora, prin acumularea unor competente diversificate care i-au permis sa concureze cu companii internationale de renume. In toata aceasta perioada, ne-am respectat promisiunile si principiile in vremuri marcate de crize economice, de o concurenta acerba si neloiala a companiilor de stat, de lipsa de implicare a autoritatilor care ar trebui sa sustina dezvoltarea companiilor romanesti. Chiar si in aceste conditii am reusit sa facem performanta, sa ne adaptam solutiile, serviciile si produsele pentru a raspunde nevoilor de business ale clientilor, iar companiile recent create vor continua sa faca acest lucru.
„Privim cu mandrie catre cei 29 de ani care au trecut, in care am avut o contributie semnificativa la dezvoltarea unor proiecte majore. Suntem siguri ca grupul de companii UTI va livra in continuare performanta si inovatie, avand ca fundament experienta trecuta. Cultura noastra de a fi flexibili, de a ne adapta pietei si fiecarui client este unica si, in acelasi timp, si o fundatie solida pentru urmatorii ani”, a declarat Razvan Petrescu, presedinte al UTI.
In acelasi timp, aniversarea UTI este un bun prilej de a celebra implicarea angajatilor UTI in evolutia companiei. Le multumim colegilor care sarbatoresc 10, 15, 20 si 25 de ani in cadrul companiei, pentru loialitate, perseverenta si profesionalism.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelALLBIMACADCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere