Agenda Constructiilor
Vineri, 26 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Vanzarile Grupului Legrand au crescut cu peste 10% in primele noua luni din 2019
Vanzarile Grupului Legrand au crescut cu peste 10% in primele noua luni din 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 13 Nov 2019 16:56
Grupul Legrand, specialistul global in infrastructuri electrice si digitale, anunta rezultatele financiare pentru primele noua luni ale anului in curs, raportand o cifra de afaceri si un profit operational in crestere.
Rezultele pozitive ale companiei franceze se datoreaza atat lansarilor constante de produse si solutii inovatoare, cat si achizitiilor cheie.
In primele noua luni ale anului, vanzarile nete totale ale Grupului Legrand au crescut cu peste 10,2%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand astfel la 4,8 miliarde euro. Rezultatul a fost determinat atat de cresterea organica (2,3%) si de cresterea sustinuta prin noile achizitii ale grupului (5,2%), cat si de efectul favorabil al ratei de schimb (2,4%).
Profitul operational ajustat a avansat cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce demonstreaza inca o data capacitatea companiei Legrand de a genera valoare pe termen lung.
Cresterea raportata in tarile in curs de dezvoltare ale Europei a fost de 2,3%, sustinuta in primul rand de vanzarile inregistrate in Europa de Est.
„Grupul Legrand spune povestea de succes a unei viziuni unitare si globale pe care clientii nostri au inteles-o si au apreciat-o, ceea ce se reflecta in rezultatele raportate pana acum. Aceasta poveste este despre puterea inovatiei si a noilor tehnologii, care fac viata oamenilor mai simpla si mai usoara. Suntem mandri de rezultatele obtinute si de faptul ca strategia de la care am pornit conduce la performantele asteptate. Legrand va ramane orientat catre setarea unor noi standarde in industrie, astfel incat viata clientilor care aleg solutiile noastre sa se imbunatateasca vizibil.” a declarat Benoit Coquart, CEO-ul Grupului Legrand.
Legrand inoveaza in mod constant si se extinde prin achizitii strategice
Ca parte a strategiei de dezvoltare bazate pe inovatie, perfomantele in vanzari inregistrate de Legrand in primele noua luni ale anului s-au datorat in mare masura succesului ofertelor de solutii conectate, inclusiv a sistemelor inteligente pentru iluminatul de urgenta in Franta, a noului sistem de interfonie video conectat - Classe 100X in Italia, precum si a interfetelor conectate, lansate pe mai multe piete internationale.
Pe de alta parte, Legrand a continuat strategia de crestere prin achizitii cheie. Astfel, dupa finalizarea achizitiei Universal Electric Corporation in al doilea trimestru, Legrand a anuntat si achizitia Connectrac, o companie inovatoare din SUA specializata in distributia de putere prin pardoseala si in solutiile pentru constructii noi si renovari in sectorul comercial, precum si a Jobo Smartech, liderul chinez in solutii destinate managementului camerelor de hotel.
Asadar, Legrand confirma obiectivele anului 2019, si anume cresterea organica a vanzarilor intre 0% si 4%, precum si a marjei de operare ajustata inaintea achizitiilor (nivelul de consolidare al anului 2018) intre 19,9% si 20,7% din vanzari.
Referinte importante in intreaga lume
Legrand a continuat sa revolutioneze industria de infrastructuri electrice si digitale prin solutii si produse care integreaza ultimele tehnologii:
- Solutii pentru interfete dedicate utilizatorilor: Mosaic in Franta, Radiant Graphite in SUA, Lyncus
in India, Rivia in Vietnam, dar si gamele conectate Valena Next si Plexo cu Netatmo in Europa;
- Clase 100X, sistemul de interfonie video conectat, in Italia;
- Sisteme noi pentru iluminat, inclusiv o oferta de unitati de iluminat de urgenta conectate in Franta si corpuri de iluminat arhitecturale si lampi de emergenta in SUA;
- Solutii pentru infrastructura digitala, incluzand patch pannel-uri din programul LCS3 si intrerupatoare tip Power over Ethernet;
- Solutii pentru infrastuctura si distributia energiei, precum Trimod MCS ;
- Alarme rezidentiale conectate pentru autonomie asistata, precum Reach Digital;
- Gama de gestionare a cablurilor P31, in special in Europa.
Pe plan local, Legrand Romania a inclus in oferta sa solutii inovatoare, atat pentru segmentul rezidential - case inteligente, cat si tertiar – solutii pentru controlul inteligent si managementul camerelor de hotel.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
ness project
CDS
MAKITA
viarom
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
Ubitech
theda mar
EDIT-Structural
leviatan
concelex
quadratum
siniat

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander