Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VLAD SIMIONESCU & Asociatii Arhitecti premiati pentru proiectul Moldova Center
VLAD SIMIONESCU & Asociatii Arhitecti premiati pentru proiectul Moldova Center
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Nov 2018 15:11
Proiectul Moldova Center a fost premiat cu "Best Office Architecture/5 ***** Project” la European Property Awards, in cadrul ceremoniei care a avut loc la Royal Lancaster, Londra, pe 25 Octombrie 2018. Premiile International Property Awards recompenseaza profesionistii din domeniul imobiliar rezidential si comercial din intreaga lume, care dobandesc astfel o recunoastere internationala in domeniul in care activeaza.
Competitia este in al 25-lea an si se desfasoara pe urmatoarele regiuni: Africa, Asia Pacific, Arabia, Canada, Caraibe, America Centrala si de Sud, Europa, Marea Britanie si SUA. European Property Awards sunt jurizate de o echipa formata din 80 de experti. Criteriile de evaluare sunt centrate pe design, calitate, servicii, inovatie, originalitate si grija pentru mediu.
Proiectele Moldova Center - Iasi si Residence Luxuria Domenii - Bucuresti, realizate de firma de arhitectura “Vlad Simionescu & Asociatii Arhitecti”, au fost premiate in cadrul acestei competitii. Vlad Simionescu & Asociatii Arhitecti, reprezentati de Doamna Arh. Raluca Buzdugan, s-au aflat astfel printre laureatii europeni din domeniu.
Premiul "Best Office Architecture/5 Star Project” obtinut de Moldova Center confirma designul atent realizat de echipa de arhitecti, integrarea in peisajul urban al orasului, dar mai ales functionalitatea cladirii, testata si dovedita zi de zi.
Structura cladirii, etajele spatioase - peste 2.300 de metri patrati pe etaj, precum si dotarile tehnice de ultima ora, redefinesc conceptul de spatiu de lucru si permit individualizarea spatiilor pentru fiecare chirias. Gandita cu grija pana la cel mai mic detaliu, Moldova Center este o cladire “inteligenta”, care raspunde asteptarilor utilizatorilor sai si le asigura un foarte bun grad de confort si productivitate.
O atentie deosebita a fost acordata calitatii materialelor si echipamentelor puse in opera, eficientei energetice si sustenabilitatii cladirii. Moldova Center este astazi recunoscuta ca un model pentru cladirile de birouri de clasa A, precum si ca un etalon pentru dezvoltarea sustenabila.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
noark
top 500
FRONTALE
Acvatot 2019
rigips
leviatan
CDS
top 500
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
MAKITA
top 500
strabag nivel 1
viarom
concelex

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu