Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - RANDSTAD reactioneaza bine la provocarile actuale si se concentreaza pe viitor
RANDSTAD reactioneaza bine la provocarile actuale si se concentreaza pe viitor Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Ovidiu Stefanescu 06 Mai 2024 06:00
In trimestrul intai din 2024, Randstad a raportat o scadere de 7,8% a cifrei de afaceri, veniturile operationale corespunzatoare situandu-se la 177 milioane de euro, aferente unei marje de 3%. De mentionat ca incasarile din aprilie s-au stabilizat fata de luna precedenta. Conducerea grupului a afirmat ca Randstad a continuat sa se adapteze conditiilor pietei si sa reactioneze bine la provocari. In timp ce au fost inregistrate performante bune in Europa de Sud, America Latina si Asia-Pacific, compania s-a confruntat cu conditii mai dificile decat era de asteptat in America de Nord si Europa de Nord. In situatia in care incertitudinile macroeconomice par sa se mentina, grupul isi executa consecvent strategia Partner for Talent si investeste strategic pentru a asigura cresterea atunci cand piata isi va reveni. In intervalul analizat, rezultatele raportate au scazut cu 8,9% fata de perioada similara a exercitiului financiar precedent. In Europa de Nord, veniturile pe zi lucratoare au scazut cu 8%, deprecierea fiind de 7% in Olanda, de 15% in Germania si de 4% in Belgia si Luxemburg. In Europa de Sud, Marea Britania si America Latina, veniturile au scazut cu 3%, valori de 5% fiind raportate in Franta si de 2% in Italia, in vreme ce in peninsula Iberica s-a reusit un avans de 4%. Divizia de solutii operationale pentru talente a consemnat ajustari organice negative de 7% YoY, iar cea de solutii profesionale de 6%. Sectia digitala a avut un declin de 12%, mai mare decat cel de 10% consemnat la nivelul sectiei ”Enterprise talent solutions”. Veniturile totale din plasamente permanente, s-au ridicat la 131 milioane de euro in trimestrul intai. Se preconizeaza ca marja bruta in trimestrul al doilea se va mentine la nivelul consemnat in primele trei luni ale anului, iar cheltuielile de exploatare vor fi usor superioare. 
 
***
Randstad, cu sediul central Diemen, Olanda, are peste 40.000 de angajati in intreaga lume si activeaza pe 39 de piete de pe intregul mapamond ajutand mai mult de 2 milioane de oameni sa-si gaseasca un loc de munca. In 2022, compania a generat vanzari de 27,6 miliarde de euro.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SSAB
leviatan
MAKITA
concelex
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
siniat
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
konsent
Arduro
CDS
strabag nivel 1
SIGM
quadratum
theda mar
Ubitech
ness project
noark
Acvatot 2019
viarom
rigips

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander