Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - SAINT-GOBAIN: Certificare "Angajator de Top" pentru al cincilea an consecutiv
SAINT-GOBAIN: Certificare "Angajator de Top" pentru al cincilea an consecutiv Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 25 Ian 2021 12:46
Saint-Gobain Romania a primit certificarea “Angajator de Top” pentru al cincilea an consecutiv, datorita conditiilor de munca excelente oferite angajatilor sai. La nivel global, Grupul Saint-Gobain a fost desemnat “Angajator de Top” pentru al saselea an consecutiv, fiind una dintre doar 16 companii din intreaga lume care au primit aceasta recunoastere.
Grupul Saint-Gobain a primit aceasta distinctie in 36 de tari in care activeaza, cu una in plus comparativ cu anul 2020: Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Chile, China, Columbia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Tarile de Jos, Polonia, Portugalia, Romania, Arabia Saudita, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Thailanda, Turcia, EAU, Regatul Unit si SUA.
Certificarea Top Employers este desemnata in urma unui proces riguros de analiza. Pentru a fi validate, toate raspunsurile au fost auditate independent, cercetarea verificand practicile de resurse umane implementate de Grupul Saint-Gobain in Romania. Institutul Top Employers evalueaza companiile pe baza unui chestionar global care acopera peste 400 de bune practici in ceea ce priveste mediul de lucru. Pentru a fi certificate, companiile trebuie sa atinga standardul minim necesar stabilit de Institut. Chestionarul de evaluare abordeaza 6 domenii de resurse umane: Steer si Shape (cele doua domenii exploreaza strategiile generale din perspectiva angajatorului), Attract, Develop, Engage (aceste trei categorii includ experienta angajatului) si Unite (acest domeniu exploreaza subiectele care unesc angajatii si care creeaza un sentiment de apartenenta la Grup).
Grupul Saint-Gobain s-a evidentiat prin performantele sale in domeniul eticii si integritatii, leadership-ului, politicii de CSR (cu o imbunatatire semnificativa fata de anul trecut), precum si prin atentia acordata angajamentului membrilor echipei: masurarea angajamentului, implicarea angajatilor si dezvoltarea unui plan de actiune.
“Suntem mandri ca am obtinut, pentru al cincilea an consecutiv, distinctia de “Angajator de Top” pentru Grupul Saint-Gobain in Romania, ce demonstreaza inca o data angajamentul nostru de a pune oamenii in centrul preocuparilor noastre. Aceasta certificare reprezinta o recunoastere valoroasa a atentiei pe care o acordam managementului talentelor si conditiilor excelente de lucru pe care le oferim angajatilor nostri, prin crearea de programe de dezvoltare profesionala si de imbunatatire a aptitudinilor. Totodata, acest titlu ne motiveaza sa lucram in mod constant la optimizarea practicilor de dezvoltare a resurselor umane si sa raspundem cat mai bine nevoilor membrilor echipei noastre.", a declarat Ovidiu Pascutiu, CEO al Grupului Saint-Gobain in Romania.
Anual, Institutul independent Top Employers recunoaste angajatorii de top din intreaga lume in urma unei cercetari aprofundate cu privire la conditiile de munca oferite angajatilor, la modul in care companiile dezvolta talentele de la toate nivelurile organizatiei si cu privire la gradul de optimizare continua a practicilor de angajare. Top Employers Institute este autoritatea globala, infiintata acum 30 de ani, care a certificat peste 1600 de companii din 120 de tari. Acesti angajatori de top au avut un impact pozitiv pentru peste 7 milioane de angajati la nivel global.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKgamma_2021TERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
hilti
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
strabag nivel 1
Acvatot 2019
cv water 2021
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere