Agenda Constructiilor
Duminica, 10 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - ASA CONS a incheiat anul 2015 cu afaceri de 13,3 milioane de euro
ASA CONS a incheiat anul 2015 cu afaceri de 13,3 milioane de euro
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 27 Ian 2016 13:25
Producatorul de elemente prefabricate din beton Asa Cons, din Turda (judetul Cluj), parte a holdingului franco-finlandez Consolis, a incheiat anul 2015 cu o cifra de afaceri de 13,3 milioane de euro, pentru 2016 conducerea companiei estimand o crestere de aproximativ 5%. "Aceasta valoare s-a realizat si este strict legata de proiectarea, fabricarea, transportul si montajul elementelor prefabricate din beton din cadrul tuturor celor trei sectoare principale carora se adreseaza produsele noastre: industrial, civil-infrastructura si rezidential", a declarat Andrei Ianos, directorul de vanzari al companiei.
Asa Cons detine la Turda o unitate de productie cu o capacitate ce poate ajunge la peste 80.000 mc de beton pe an. Totodata, producatorul detine o fabrica in localitatea Hódmezővásárhely (Ungaria), administrata tot de conducerea din Romania, prin directorul general Bogdan Bulgaria, cu o capacitate similara. "Anul trecut, de la Turda am fabricat, livrat si montat peste 300.000 mp de structuri prefabricate din beton. Pentru 2016 am prevazut investitii de natura tehnologica, menite a eficientiza procesul de fabricatie, inlocuirea mai multor poduri rulante depreciate moral cu altele noi si mult mai performante, cresterea parcului de tipare pentru elementele prefabricate, cercetarea de materiale noi, derularea de cursuri, scolarizari si calificari profesionale pentru angajati etc. Pentru acestea, in functie de evolutia activitatii, avem disponibila o suma cuprinsa intre 300.000 si 500.000 de euro", a precizat Andrei Ianos.
In 2015, grupul Consolis, din care face parte Asa Cons, a inaugurat investitia de 3 milioane de euro intr-un centru regional de cercetare - dezvoltare la Cluj-Napoca, in care lucreaza, in prezent, circa 30 de ingineri proiectanti. Obiectivul companiei este ca, in doi-trei ani, numarul specialistilor angajati in cadrul centrului sa ajunga la 80 de persoane, ce vor lucra la dezvoltarea de solutii tehnice pentru majoritatea celor 30 de tari in care este prezent grupul francez.
 
Livrari pe marile santiere logistice din vestul tarii
In aceasta perioada, Asa Cons livreaza elemente prefabricate pentru trei proiecte de anvergura in Satu Mare, respectiv pentru constructia noii fabrici de componente auto Zollner, pentru noua unitate de productie a mobilei GP Sofa, precum si pentru un nou magazin Dedeman. Alte trei proiecte mari sunt in lucru la Oradea, unde Asa Cons furnizeaza elemente prefabricate pentru constructia parcarii subterane din cartierul Rogerius, dar si pentru edificarea fabricilor Plastec si Eberspacher, ce vor avea o suprafata totala de peste 50.000 mp. Alte proiecte care se realizeaza cu produse livrate de Asa Cons vizeaza: extinderea fabricilor Siemens din Sibiu si Hella din Lugoj, edificarea platformei industriale Petkus din Bivolari (judetul Iasi), precum si constructia fabricii de mobila Aramis din Baia Mare, a noului magazin Selgros din Targu Mures, respectiv expansiunea centrului comercial dezvoltat de NEPI la Drobeta-Turnu Severin.
Asa Cons poate executa o gama variata de elemente structurale si de inchidere pentru constructiile industriale, avand in oferta solutii din beton prefabricat, de la fundatii, stalpi, plansee si scari prefabricate, pana la elemente pre- si post- intinse de acoperis. De asemenea, compania executa elemente prefabricate pentru infrastructura rutiera (grinzi si elemente pentru poduri si podete, dale, cuve si canivouri). In sectorul constructiilor rezidentiale, din 2015, Asa Cons asigura solutii de beton prefabricat pentru proiecte rezidentiale.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
MAKITA
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CDS
Ubitech
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
noark
viarom
leviatan
FRONTALE
grundfos
BALTIC
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
BA 2023
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu