Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - CELCO a aniversat 50 de ani de productie a fabricii de BCA din Constanta
CELCO a aniversat 50 de ani de productie a fabricii de BCA din Constanta
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 06 Oct 2023 11:33
Cea mai mare fabrica de BCA din Romania cu capital 100% romanesc, CELCO, sarbatoreste 50 de ani de inovatie si calitate in domeniul constructiilor si demonstreaza inca o data grija pe care o poarta comunitatii, partenerilor si angajatilor sai.
Fabrica de BCA CELCO a sarbatorit pe 4 octombrie 2023, intr-un cadru festiv, cei 50 de ani de activitate continua, precum si implicarea in dezvoltarea orasului, in comunitatea locala si in proiectele de anvergura nationala.
Evenimentul jubiliar CELCO ce a avut loc la Hotelul Iaki din Mamaia a debutat cu un curs NZEB dedicat specialistilor in constructii: auditori energetici, arhitecti, proiectanti, cadre universitare si studenti. Cursul Eficienta energetica in cladiri. Introducere in conceptul NZEB a fost organizat de CELCO, in premiera in Constanta fiind sustinut de catre Dr. Ing. Horia Petran, INCD URBAN-INCERC, Presedinte Cluster pRO-nZEB.
Evenimentul a continuat cu Gala Jubileului CELCO, alaturi de: parteneri strategici, reprezentanti ai lumii sportive, ai domeniului sanatatii si afacerilor, clienti, arhitecti, proiectanti, angajatii vechi si noi, cadre universitare si studenti.
“Au fost diferite etape de investitii ca sa putem crea intr-adevar un produs de calitate, un produs care sa dea satisfactie consumatorului final. Am pornit de la materii prime, am ridicat fabrica de var si cariera de calcar, fiind singura fabrica de var care produce var special pentru productia de BCA. Am facut o fabrica de mortare si de adezivi, ceea ce ne-a permis sa aducem pe piata romaneasca primul sistem integrat de zidarie. Dar succesul nostru nu ar fi fost posibil daca nu aveam oameni de seama alaturi, angajati devotati si bine pregatiti.”, a declarat Niculae Dusu, Presedinte Consiliului de Administratie CELCO SA.
In cadrul Galei Jubileului CELCO s-au decernat Trofeele aniversare CELCO acelor personalitati care au avut o contributie activa la dezvoltarea comunitatii locale: in domeniul sportului, in domeniul sanatatii, in domeniul educatiei, in domeniul de business, in domeniul arhitecturii.
“Tot ceea ce am construit in cei 50 de ani este conceput pentru a transforma visele clientilor in realitate, prin proiecte sustenabile si adaptate vitezei de dezvoltare a pietei. Ne luam angajamentul ca nu ne vom limita la ceea ce am construit pana acum, ci vom crea noi repere de referinta in industrie”, a spus Irina Odor, Director Comercial CELCO.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
quadratum
CDS
theda mar
concelex
noark
MAKITA
strabag nivel 1
Ubitech
leviatan
siniat
EDIT-Structural
viarom
CONCEPT STRUCTURE
rigips
ness project
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander