Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Holcim Romania a deschis o noua statie de agregate, investitie de 3 milioane euro
Holcim Romania a deschis o noua statie de agregate, investitie de 3 milioane euro
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 31 Oct 2023 13:03
Holcim Romania, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de constructii la nivel national, a deschis o noua statie de agregate in localitatea Neudorf, judetul Arad, fiind primul proiect de tip greenfield in divizia de agregate a companiei, rezultat in urma unei investitii de peste 3 milioane de euro. Aceasta noua statie care va furniza agregate catre clientii Holcim din Vestul tarii completeaza reteaua nationala de statii de agregate a companiei. Balastiera Neudorf dispune de cele mai moderne echipamente si tehnologii din domeniul agregatelor, incluzand o statie noua de sortare si concasare, precum si echipamente mobile dintre cele mai eficiente din clasa lor, din punct de vedere al consumului. "Aceasta este prima statie de agregate de tip greenfield, construita de la zero in Holcim, pe un teren nou, care gazduieste echipamente moderne, de ultima generatie in domeniul agregatelor. Ma bucur ca odata cu deschiderea noii statii de agregate in Neudorf, Arad, a cincea la numar din tara, suntem mai aproape de clientii nostri din zona de Vest a tarii, alaturi de care ne dorim sa construim proiecte de succes, contribuind la planurile lor de dezvoltare.”, a declarat Anca Alexandru, Directoarea Diviziilor de Betoane si Agregate Holcim Romania.
 
 
Primele livrari de agregate au fost deja realizate catre clientii locali, care beneficiaza acum de timpi de livrare eficienti si materie prima de calitate pentru proiectele lor de constructii.
Holcim Romania detine in prezent cinci statii de agregate in portofoliul sau, acoperind zonele de Sud, Centru si Vest ale tarii, dupa cum urmeaza: statiile de agregate din Corbii Mari, Gligoresti, Stancesti, Salcioara (Stones Business Development) si cea din Neudorf. 
Agregatele produse si livrate de statia Neudorf sunt furnizate la standardele Holcim Romania si in concordanta cu cerintele Sistemului de Management Integrat, certificat de AEROQ, si au drept standard de referinta: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.‚Äč
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
CDS
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
siniat
konsent
concelex
noark
rigips
leviatan
ness project
MAKITA
Ubitech
theda mar
strabag nivel 1
quadratum

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander