Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - LEIER a inaugurat o noua fabrica de elemente vibropresate din beton, la Catcau
LEIER a inaugurat o noua fabrica de elemente vibropresate din beton, la Catcau
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 24 Mai 2022 11:41
Grupul Leier, unul dintre cei mai mari jucatori ai pietei materialelor de constructii din Romania, a inaugurat la finalul saptamanii trecute cea de-a patra fabrica de profil din Romania, la Catcau, in judetul Cluj. Leier este intr-o continua dezvoltare pe piata din Romania, avand in prezent patru puncte de lucru la nivel national - Unirea (2005), Iasi (2018), Sighisoara (2020), Catcau (2021).
Deschiderea oficiala a fabricii de la Catcau a fost realizata in prezenta a peste 200 de invitati, parteneri ai business-ului, oficialitati si antreprenori, precum si angajati, care au vizitat impreuna fabrica si au celebrat investitia realizata in acest punct de lucru. Grupul Leier este detinut si administrat de trei generatii ale aceleasi familii, prezenti la eveniment.
Administrat sub forma unui business de familie, Leier continua dezvoltarea sa constanta prin investitii intensive si extensive, reinvestind profitul obtinut in toate fabricile sale de la nivel national. Planurile de extindere au fost evidentiate prin dorinta de achizitie sau de investitie in noi puncte de lucru, care sa permita deservirea completa a pietei romanesti cu solutii complete pentru constructii, precum si prin investitii contante care vizeaza cresterea performantelor obtinute, imbunatatirea calitatii productiei si cresterea satisfactiei angajatilor Grupului.
Thomas Ebner, CEO Leier Romania a vorbit despre planurile de dezvoltare ale Grupului la nivel national: „Noi, Familia Leier, suntem foarte mandri de fabricile noastre, caci aici, cu tehnologia cea mai noua si la cele mai inalte standarde, fabricam cele mai calitative produse. Acest lucru este posibil numai prin evolutia noastra continua si cu investitii permanente. Este filozofia noastra sa pastram in companie profiturile generate si sa le reinvestim. Impreuna, dragi clienti si furnizori, dragi politicieni, suntem responsabili sa asiguram o evolutie continua in aceasta tara frumoasa si sa asiguram succesul reciproc.”
La nivel national, Leier detine doua puncte de lucru in Iasi si Sighisoara, ambele producatoare de zidarie ceramica, la Sighisoara fiind singurul producator de tigla ceramica din Romania. Celelalte doua puncte de lucru sunt la Unirea (judetul Alba) si la Catcau (judetul Cluj), unitati ce produc elemente vibropresate din beton. Pentru ca Grupul Leier este un veritabil producator de prefabricate din beton, cu o experienta de peste 55 de ani, odata cu lansarea fabricii de la Catcau a fost dezvoltata gama de dale si pavele premium, sub brandul Leier Kaiserstein.
 
 
SISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
noark
siniat
BogArt
konsent
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
SIGM
Arduro
CDS
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
concelex
Ubitech
MAKITA
SSAB
Acvatot 2019
viarom
strabag nivel 1
theda mar
rigips
ness project

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander