Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Leroy Merlin: Comenzile telefonice sunt preferate acum de lucratorii din constructii
Leroy Merlin: Comenzile telefonice sunt preferate acum de lucratorii din constructii
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 08 Apr 2021 13:34
Potrivit Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, in decursul unui an de la lansare, serviciul de comenzi telefonice a devenit un canal de cumparaturi popular, in special in randul lucratorilor in constructii. Astfel, meseriasii care au rapid nevoie de produsele solicitate, economisesc timp prin comanda telefonica si ridicare rapida din magazin sau livrare la domiciliu, beneficiind de consiliere prompta prin telefon si de un plus de siguranta la cumparaturi. Cele mai comandate produse prin aceasta modalitate sunt din categoria materialelor de constructii.
Implementata initial in luna martie 2020 ca o solutie de siguranta pentru a evita aglomerarea din magazine pe perioada Starii de Urgenta, comanda telefonica s-a dovedit a fi o optiune foarte bine primita la nivelul intregii tari.
“Pandemia de COVID-19 a influentat obiceiurile noastre de cumparare, consumatori si companii deopotriva, producand schimbari orientate catre cresterea eficientei si sigurantei in relatia dintre afacerea care vinde bunurile si clientul care le achizitioneaza. Implementarea acestui concept de vanzare la distanta, mai precis comenzile prin telefon, a fost raspunsul nostru strategic la aceste circumstante fara precedent. Aceasta decizie s-a dovedit a fi nu doar o solutie relevanta pentru retail, ci si un serviciu cu valoare adaugata ridicata pentru clientii nostri care au adoptat rapid aceasta metoda de cumparare”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.
Pe langa faptul ca aceasta modalitate de comanda este utila meseriasilor care au nevoie de solutii rapide pentru santierele in care isi desfasoara activitatea sau pentru pasionatii de decoratiuni, serviciul de comanda telefonica vine si in sprijinul persoanelor in varsta care nu utilizeaza instrumente de plata digitale. De asemenea, reprezinta o optiune in plus pentru persoanele cu dizabilitati sau pentru cei care nu locuiesc in apropierea unui magazin Leroy Merlin.
„Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestei solutii este modul in care construieste si intareste relatiile cu clientii, deoarece implica o interactiune directa intre client si angajatii magazinului. Mai mult, permite clientilor sa faca achizitii de oriunde si oricand au nevoie. Chiar daca folosesc optiunea de comanda telefonica pentru a face cumparaturi mai mici, faptul ca interactioneaza in mod constant cu un comerciant are un efect puternic asupra comportamentului clientilor”, a adaugat Frédéric Lamy.
Serviciul de comenzi telefonice cu ridicare din magazine sau cu livrare la domiciliu este disponibil in toate cele 18 unitati Leroy Merlin din tara. Pentru a putea plasa telefonic o comanda, clientii trebuie sa selecteze magazinul preferat pe website-ul retailerului, din sectiunea Magazinul Meu, sa parcurga categoriile de produse si sa aleaga produsele pe care vor sa le cumpere, notand codul unic aflat sub denumirea fiecarui produs. Produsele disponibile sunt doar cele semnalizate cu un buton dedicat, pe fundal verde. Ulterior, acestia trebuie sa apeleze numarul de telefon *2244, urmand sa fie preluati de catre un consilier care se va ocupa sa plaseze comanda. In cazul ridicarii personale din magazine, produsele vor fi pregatite in maximum 4 ore de la plasarea si confirmarea comenzii telefonice. Programul punctului dedicat ridicarii comenzilor este identic cu programul magazinului ales. Mai multe detalii despre procesul de comanda telefonica pot fi consultate aici!
Aceasta solutie a fost implementata cu succes si in alte tari in care compania isi desfasoara activitatea, cum ar fi Spania sau Brazilia.
 
TERAPLASTALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
cv water 2021
CELCO 2020
hidroplasto
Acvatot 2019
hilti
ERBASU CONSTRUCT
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere