Agenda Constructiilor
Vineri, 31 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - PETRA Pavaje: Nou brand Florea Grup pentru comercializarea de prefabricate
PETRA Pavaje: Nou brand Florea Grup pentru comercializarea de prefabricate
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 29 Iun 2020 09:38
Florea Pavaje, parte a companiei Florea Grup, anunta lansarea noii sale identitati vizuale. Incepand din luna iunie, toate produsele vor fi comercializate sub numele Petra Pavaje. In paralel cu investitia de peste 10 milioane de euro in noua fabrica din Strejnicu, Judetul Prahova, compania a alocat resurse si campaniei de rebranding. Noul brand vine in sprijinul obiectivului de extindere la nivel national, cu o noua imagine.
"Cand am lansat Florea Pavaje am avut o strategie care a vizat mai ales zona Transilvaniei. Odata cu expansiunea la nivelul intregii tari, eforturile noastre s-au concentrat in a crea produse care sa ne plaseze intre primii producatori la nivel national. Noul obiectiv a necesitat o abordare integrata, care a cuprins atat investitii in mijloace fixe, cat si in capital uman si marketing. Rebrandingul este asadar un pas important in demers. Prin acest proces dorim sa comunicam partenerilor nostri ca noul nume va fi o garantie a calitatii, promptitudinii si eticii cu care le-am castigat increderea in acesti trei ani. In plus, avem acum si maturitatea profesionala pentru a fi competitivi pe o piata nationala", a declarat Marcel Florea, directorul general al Florea Grup.
Procesul de rebranding a durat cateva luni, fiind munca combinata a specialistilor interni, a echipei de management si a consultantilor externi. Fiecare detaliu a urmarit unicitatea acestei linii de business, pornind de la auditul intern si pozitionare si terminand cu refacerea identitatii brandului si a altor elemente de design.
Florea Grup a investit 10 milioane de euro in noua fabrica de prefabricate din beton de la Strejnicu, inaugurata recent. Unitatea are o capacitate de 6.000 mp pe zi si dubleaza productia companiei, care ajunge la 12.000 mp/ zi, inclusiv in fabrica din Alba Iulia. Tehnologia folosita este de ultima generatie si este dezvoltata in colaborare cu producatori de top din Germania. Fluxul tehnologic este integral automatizat, pentru a asigura o calitate sporita a produselor.
***
Florea Pavaje, acum devenit Petra Pavaje, este un brand al companiei Florea Grup, fondata de fratii David si Marcel Florea in anul 1996. Experienta in productia si prelucrarea betonului, procesul integrat de fabricatie si portofoliul vast de lucrari este garantia expertizei in domeniu. Noua divizie de prefabricate de beton a venit asadar ca un pas firesc in dezvoltarea companiei. Cu o istorie care a inceput sa fie scrisa in urma cu un sfert de secol, Florea Grup este una dintre cele mai mari companii din Transilvania, avand o cifra de afaceri cumulata de peste 160 de milioane de lei in 2019 si mai mult de 500 de angajati.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiVideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
leviatan
BMI_Icopal
theda mar
rigips
CDS
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
strabag nivel 1
CELCO 2020
MAKITA
viarom
FRONTALE
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023