Agenda Constructiilor
Joi, 23 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - REHAU aniverseaza pe 25 septembrie 25 de ani de activitate in Romania
REHAU aniverseaza pe 25 septembrie 25 de ani de activitate in Romania
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 24 Sep 2020 13:18
Rehau, lider international in domeniul solutiilor bazate pe polimeri in constructii, automotive si industrie, sarbatoreste pe 25 septembrie un sfert de secol de performanta si inovatie pe piata din Romania.
Cu aceasta ocazie, Rehau Romania lanseaza campania “Rehau sarbatoreste si dorinte implineste”, al carei scop este de a oferi un ajutor romanilor care doresc sa foloseasca produsele Rehau in cadrul proiectelor lor - cladire noua sau reamenajare. In cadrul acestei campanii, persoanele care isi inscriu pe site detaliile despre proiectul de upgrade al casei, incluzand produse Rehau, pana la data de 30 noiembrie 2020, pot castiga vouchere aniversare Rehau.
In cei 25 de ani de cand compania este prezenta pe piata din Romania, compania a reusit sa isi consolideze si sa isi mentina pozitia de lider, datorita structurii logistice bine pusa la punct, dar si prin capacitatea de munca si implicarea fiecarui angajat si partener in parte. Multumita acestora, au fost implementate solutii inovatoare de sistem in domeniul constructiilor, precum inlocuirea materialelor conventionale cu polimeri mai eficienti.
Rehau se afla in topul celor 50 de companii la nivel global care isi concentreaza in mod constant atentia catre cresterea sustenabila si eficientizarea resurselor energetice, implicarea companiei vizand drept rezultat imbunatatirea calitatii vietii generatiilor viitoare. In peste 170 de locatii in toata lumea, cu peste 20.000 de angajati si 41 de fabrici, compania si-a pastrat standardele inalte si a investit resurse importante in dezvoltarea de solutii care sa protejeze mediul inconjurator. Astfel, compania adera la principiile asa-numitei economii circulare, mare parte din plasticul utilizat in procesul de productie fiind reutilizat. Acest proces de reciclare se traduce prin emisii de dioxid de carbon reduse cu pana la 88%.
In Romania, Rehau se implica activ intr-una dintre cele mai mari initiative de ecologizare desfasurate anual la nivel mondial: World Cleanup Day, pe 19 septembrie, proiect derulat la nivel mondial, avand obiectivul de a colecta o cantitate cat mai mare de deseuri depozitate necorespunzator in mediul ambiental.
"In 2020, cand sarbatorim 25 de ani de activitate in Romania, ne-am propus sa comunicam mai amplu implicarea noastra in comunitatea din care suntem parte. Astfel ca, sub initiativa REHAU community, am decis sa comunicam cauzele pentru care luptam impreuna cu organizatiile neguvernamentale pe care le sustinem. Inca de la inceput, ne-am propus sa imbunatatim calitatea vietii tuturor oamenilor care ne-au ales. Acum, e momentul sa trecem la un alt nivel. Vrem ca binele pe care il facem sa fie indreptat nu doar catre clientii nostri, ci sa influenteze vietile tuturor romanilor. Vrem ca viitorul sa il petrecem intr-o Romanie mai curata, mai verde, mai sanatoasa, iar parteneriatul cu prietenii de la Centrul Regional de Ecologie Bacau este doar primul pas in acest sens. Ne incurajam partenerii sa se alature REHAU si sa sustinem impreuna cauzele pentru un viitor curat de care sa se bucure generatiile viitoare", a declarat Alessandro Hillebrand, Country Manager Rehau Romania.
Proiectata ca o afacere de familie, Rehau este o companie independenta, ale carei eforturi se vor concentra si in viitor asupra domeniilor si conceptelor precum energiile regenerabile, gestionarea apei, mobilitate si future living.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulman and machineTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BMI_Icopal
strabag nivel 1
hilti
rigips
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
BALTIC
leviatan
CELCO 2020
Acvatot 2019
MAKITA
viarom
leviatan
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023