Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - TERAPLAST inaugureaza un nou depozit de peste 5.000 mp langa Bucuresti
TERAPLAST inaugureaza un nou depozit de peste 5.000 mp langa Bucuresti
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 09 Iun 2020 11:10
Grupul TeraPlast, cel mai mare producator roman de materiale de constructii, anunta relocarea depozitului TeraPlast din Otopeni, in Mega Distribution Center din localitatea Chiajna. Noul spatiu are o capacitate de depozitare mai mare si va eficientiza activitatea de distributie a companiei prin scurtarea timpului de livrare catre clienti.
Noul depozit are o suprafata de 5.100 mp, dincare 1.500 mp depozit si 3.600 mp de platforma exterioara. Amplasat in vestul Capitalei, la cateva sute de metri de autostrada Bucuresti-Pitesti, aproape de intersectia acesteia cu soseaua de centura, depozitul va deservi in special partea de sud si sud-est a tarii, dar si piata externa. 
"TeraPlast, prin linia de business Instalatii, a fost unul dintre motoarele de crestere in primul trimestru al acestui an, iar tendinta s-a pastrat si in trimestrul al doilea, astfel incat extinderea spatiului de depozitare de langa Bucuresti a fost o decizie fireasca. Prin noua locatie oferim servicii mai bune, o gama extinsa de produse, termene scurte de livrare si raspundem optim cererii aflate in crestere din partea clientilor nostri din sud", a declarat Ovidiu Gurau, director comercial al TeraPlast.
Beneficiind de o suprafata de depozitare suplimentara, TeraPlast va extinde gama de produse pentru instalatii, disponibile in aceasta locatie. Linia de business Instalatii cuprinde cinci sisteme de produse din PVC, PE si PP: sisteme pentru transport si distributie apa si gaz, sisteme pentru canalizari exterioare, sisteme pentru canalizari interioare, sisteme pentru protectie cabluri si sisteme pentru management-ul apelor pluviale. Avand rol de punct de distributie, din noul depozit se vor face livrari catre clienti, insa va exista si posibilitatea ca acestia sa isi poata ridica singuri marfa in baza unei comenzi prealabile. 
TeraPlast a avut in primul trimestru din acest an cea mai buna evolutie din Grup, inregistrand o cifra de afaceri de peste 88 milioane de lei, ceea ce reprezinta o evolutie de 28% an/an. In aceeasi perioada, profitabilitatea companiei a ajuns la 12,6 milioane de lei, o crestere de 122% fata de trimestrul 1 din 2019. Cresterile inregistrate de TeraPlast se datoreaza in principal evolutiei lucrarilor de infrastructura.
***
Cu o traditie de peste 120 de ani, grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare producator roman de materiale de constructii, fiind compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel Romania si Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Recycling si TeraPlast Ungaria. 
Incepand cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup - TeraPlast SA - este listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul TRP. In cadrul evaluarii Vektor in baza a 15 criterii de comunicare in relatia cu investitorii, efectuata de ARIR, TeraPlast a obtinut nota maxima, 10.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SSAB
SIGM
quadratum
siniat
EDIT-Structural
leviatan
CDS
noark
konsent
ness project
CONCEPT STRUCTURE
concelex
theda mar
BogArt
strabag nivel 1
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Arduro
Acvatot 2019
viarom
MAKITA
Ubitech

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander