Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - DVM S2 reprezinta urmatoarea generatie a platformei digitale Samsung
DVM S2 reprezinta urmatoarea generatie a platformei digitale Samsung
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Sep 2021 06:06
Samsung Electronics Air Conditio­ner Europe B.V. (SEACE) a lansat DVM S2 - urmatoarea generatie a platformei sale Digital Variable Multi (DVM) S pentru piata europeana. Noua gama DVM S2 - cea de-a sasea generatie de sisteme din seria Digital Variable Multi - ofera o rata de eficienta energetica sezoniera de pana la 7,51 si include mai multe inovatii in materie de inteligenta artificiala (AI) ale capacitatilor de control pentru optimizarea conditiilor de climatizare, in functie de conditiile de mediu. Platforma permite o flexibilitate optimizata la instalare/intretinere si este integral compatibila cu produsele WindFree, putand fi conectata cu pana la 64 unitati de interior. Tehnologiile speciale includ un compresor elicoidal AFI (Advanced Flash Injection), un schimbator de caldura mai mare cu flux de agent frigorific optimizat, un ventilator cu mai multe caneluri si un modul de alimentare imbunatatit. Fata de prima generatie, zona schimbatorului de caldura al DVM S2 este cu 36,2% superioara pe platforma mica, respectiv cu 23,7% pe cea mare. Ventilatorul unic cu mai multe caneluri reduce turbulentele generate de vartejul de aer, aplicand o ratie diferita, in functie de viteza aerului de la marginea si de la interiorul lamei. In plus, canelurile hibride sunt concepute pentru a optimiza fluxul de agent frigorific corespunzator profilului fluxului de aer, iar tranzistorul IGBT de inalta eficienta reduce pierderea de energie electrica condusa.
 
Aspect aerodinamic si functionare silentioasa
Prin intermediul unui algoritm activ de inteligenta artificiala, DVM S2 asigura confort si stabilitate, in timp ce economiseste energie. Inteligenta artificiala activa recunoaste conditiile mediului in care este instalat, furnizeaza performanta de racire si incalzire optimizata si monitorizeaza, in timp real, pierderile de agent frigorific. Controlul presiunii scazute prin intermediul AI invata tiparele de functionare si asigura atingerea mai rapida a temperaturii-tinta, ceea ce duce la obtinerea unor economii de energie. AI Defrost Control ofera cea mai buna temporizare pentru degivrare si ofera confort in timpul incalzirii. Tehnologia avansata Samsung de control al sub-racirii agentului frigorific si de analiza a conditiilor de instalare permite reducerea dimensiunii conductei de lichid si duce la economii de pana la 28% ale cantitatii de agent frigorific. 
Noul design al DVM S2 este mai aerodinamic si permite o functionare mai silentioasa, in comparatie cu generatiile precedente.
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
theda mar
FRONTALE
Ubitech
concelex
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
CDS
MAKITA
viarom
rigips
ERBASU CONSTRUCT
noark

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander