Agenda Constructiilor
Marti, 18 Februarie 2020
 
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - FMS: Economii de energie de 30% cu robinetii cu cap termostatic programabil
FMS: Economii de energie de 30% cu robinetii cu cap termostatic programabil
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 20 Dec 2019 06:11
Clasicii robineti cu cap termostatic au beneficat de tehnologiile noi si au cunoscut un proces de transformare radical, care le-a imbunatatit semnificativ performantele. Pentru perioada sezonului rece, FMS - Facilities Management Services, a configurat si implementat cu succes solutii de gestionare inteligenta a incalzirii, capabile chiar sa comunice individual si sa se adapteze la nevoile de incalzire, reducand in acelasi timp consumul de energie termica.
Conform FMS, cel mai frecvent folositi la spatiile incalzite cu radiatoare, atat pentru cladiri rezidentiale cu incalzire individuala sau centralizata, cat si pentru birouri sau clinici medicale, robinetii cu cap termostatatic programabil sunt solutia moderna, recomandata de FMS, pentru controlul temperaturii in spatiile de incalzit.
Prin capacitatea de programare la nivel de ora si zi a saptamanii, functiile autoadaptive, sesizarea deschiderii ferestrei si protectia impotriva inghetului, se obtine un management inteligent al incalzirii, care nu doar garanteaza un confort sporit, dar permite obtinerea de economii importante cu energia termica, prin evitarea producerii unui exces de caldura.
Pentru un singur grad Celsius in plus in spatiul incalzit, se consuma cu 6% mai multa energie termica. Astfel se obtin economii importante prin mentinerea unei temperaturi mai mici in timpul noptii, in zilele libere sau cand spatiul incalzit nu este utilizat.
In plus, pe langa economie si confort nu trebuie uitat aspectul acestor robineti, care beneficiaza de un design modern si de un afisaj iluminat, usor de citit.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADghid_proiectareallbimTeraSteel

Autentificare

lafargeholcim_awards
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere