Agenda Constructiilor
Marti, 21 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - KONE Elevator Planner, instrument online intuitiv ce faciliteaza procesul de design
KONE Elevator Planner, instrument online intuitiv ce faciliteaza procesul de design
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 19 Oct 2020 05:04
Kone Elevator Planner este propunerea furnizorului finlandez de ascensoare si scari rulante pentru sustinerea activitatii arhitectilor, proiectantilor, managerilor de proiect si consultantilor din domeniul constructiilor. Acest instrument digital faciliteaza procesul de design, furnizand utilizatorilor dimensiunile ascensoarelor, imagini 2D, precum si modele BIM. Principalele beneficii asigurate profesionistilor din domeniu se refera la facilitatea in utilizare, obtinerea specificatiilor complete ale produsului prin cateva apasari de buton, accesul rapid la documentatia tehnica si la rezultatele BIM, posibilitatea de reincarcare a unei configuratii salvate, oferirea de recomandari in ceea ce priveste produsul cel mai potrivit, disponibilitatea permanenta a service-ului. Practic, acest instrument intuitiv si modern duce la imbunatatirea neta a relatiilor dintre Kone si partenerii sai, inca din fazele incipiente ale proiectelor.
 
Documentatie tehnica detaliata cu un efort minim
Kone Elevator Planner ii ajuta, practic, pe expertii implicati in alegerea solutiilor potrivite pentru transportul pe verticala din cadrul cladirilor sa aleaga cea mai buna solutie pentru fiecare caz in parte si sa creeze ulterior o documentatie tehnica detaliata, precum si desene CAD individualizate, necesare pentru derularea proceselor de design preliminar. In mod concret, programul online permite selectare a produsului dorit (in functie de tip - cu sau fara camera a masinii, nivelul de incarcare, viteza de deplasare si inaltimea maxima). In ceea ce priveste cladirea, trebuie furnizat numarul de statii si inaltimea unui nivel (distanta dintre pardoselile a doua etaje succesive). In fine, la ultima rubrica este necesara completarea unor informatii legate de tipul de reglementarea/standardul pe care echipamentul trebuie sa il respecte, configuratia cabinei (dimensiunile acesteia), tipul usii (deschidere, dimensiuni, montaj), designul interior etc. Dupa verificarea tuturor datelor introduse, documentul rezultat poate fi configurat in format CAD sau BIM si transmis solicitantului direct la adresa de posta electronica a acestuia.
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTman and machineVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
Acvatot 2019
hilti
FRONTALE
CELCO 2020
BMI_Icopal
CDS
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
MAKITA
viarom
theda mar
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023