Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LEGRAND creste valoarea prin conectivitate si sustine conceptul de casa inteligenta
LEGRAND creste valoarea prin conectivitate si sustine conceptul de casa inteligenta
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 18 Dec 2020 18:20
Grupul Legrand, specialistul global in infrastructuri electrice si digitale, anunta lansarea Valena Life/Allure with Netatmo, continuarea popularei serii Valena, recunoscuta pentru mecanismul inovator In'Matic, rezultat al multor ani de cercetari, studii de piata si teste reale pentru a face instalarea si intretinerea mai usoare si mai confortabile, precum si pentru a optimiza performanta electrica.
De la lansarea programului Eliot* in 2015, Legrand a continuat cresterea valorii locuintelor prin conectivitate si imbunatateste conceptul de casa inteligenta prin noua gama Valena Life/Allure with Netatmo, aceasta fiind si cea mai simpla solutie completa pentru case inteligente, instalarea realizandu-se extrem de usor, fara a fi nevoie de interventii majore in structura sau finisajele deja existente ale casei.
Astfel, orice priza sau intrerupator standard poate fi inlocuit(a) usor cu o priza sau un intrerupator conectat(a) din aceasta gama. Mai mult, intrerupatoarele fara fir pot fi aplicate oriunde, pentru ca acestea permit repozitionarea. Dupa montarea usoara, care poate fi facuta chiar si de utilizatori, Valena Life/Allure™ with Netatmo le va permite locuitorilor casei sa controleze iluminatul, storurile si electrocasnicele, atat local cat si de la distanta prin intermediul unui intrerupator, al aplicatiei Home + Control (de pe telefon sau tableta), dar si prin voce prin intermediul asistentilor vocali Siri, Google Assistant si Alexa.
Valena Life/Allure with Netatmo este o solutie ce permite atat controlul nevoilor comune tuturor locuintelor (iluminat, prize, storuri) cat si nevoile complementare prin adaugarea altor produse conectate (termostat, interfon, camera video).
„Casele conectate sunt o realitate a zilelor noastre, iar faptul ca Legrand le-a conectat si cu tendintele in design interior, odata cu gama Valena Life/Allure with Netatmo, arata inca o data angajamentul companiei de a raspunde nevoilor utilizatorilor sai. Suntem mandri ca suntem jucatori cheie pe piata locala de smarthomes si ne dorim sa le oferim in continuare clientilor nostri inovatie, calitate dar si design modern, atributele principale ale noii game pe care le vor putea alege pentru casele lor. ” a declarat Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.
Pentru o locuinta conectata, utilizatorul are nevoie de pachetul de baza ce include: controlerul cu priza conectata, intrerupatorul principal fara fir Acasa/Plecat si aplicatia Home + Control.
In ceea ce priveste portofoliul extins, pot fi adaugate produse cablate suplimentare: intrerupator conectat pentru iluminat (cu functie de variator), intrerupator conectat pentru storuri, priza conectata 16A si micromodul conectat pentru iluminat sau produse fara fir suplimentare: intrerupator fara fir pentru iluminat, intrerupator fara fir pentru storuri si intrerupator fara fir pentru Trezire/Somn.
Pachetul de baza si pachetele suplimentare pot fi achizitionate separat si integrate usor, chiar si in mai multe etape.
Valena™ Life/Allure with Netatmo este compatibila cu cele mai cunoscute produse si platforme, precum Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo, Somfy, Bubendorff, Netatmo sau IFTTT, permitand chiar si adaugarea de produse de la terti in sistem pentru perfectionarea functionalitatilor.
De asemenea, utilizatorii pot crea in prealabil scenarii de utilizare, asa cum sunt scenariile Acasa, Plecat, Somn sau Trezire. De exemplu, ei hotarasc, in momentul in care pleaca de acasa, storurile sa fie coborate, temperatura sa scada, toate luminile sa fie stinse, iar toate prizele in afara celor din bucatarie sa nu mai alimenteze. Odata setat acest scenariu, de fiecare data cand utilizatorii vor apasa modul Plecat pe intrerupatorul principal fara fir sau vor selecta scenariul Plecat din aplicatia Home+ Control, aceste comenzi vor fi efectuate automat.
De asemenea, ei pot schimba atmosfera cand merg la culcare sau se trezesc apasand intrerupatorul fara fir cu functie speciala de Somn/Trezire sau scenariul dedicat din aplicatia Home+ Control. Totodata, pot primi pe telefon notificari deja configurate pentru a fi alertati in cazul functionarii anormale a electrocasnicelor (de exemplu, utilizatorul este informat in cazul in care congelatorul nu mai consuma curent electric).
In ceea ce priveste designul gamei, acesta a fost conceput special astfel incat publicul fidel Valena sa regaseasca aceleasi linii armonioase, iar cei care descopera produsele Legrand din noua gama sa fie atrasi de aspectul minimalist. Bineinteles, designul modern este completat de finisajele variate, in culori clasice sau mai indraznete, precum alb perlat, ivoar, dar si cupru, lemn deschis/inchis, inox, aluminiu sau lime.
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
quadratum
MAKITA
FRONTALE
viarom
leviatan
noark
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
CDS
rigips
theda mar
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander