Agenda Constructiilor
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SIGNIFY lanseaza noile pachete de senzori Philips IoT, care colecteaza date
SIGNIFY lanseaza noile pachete de senzori Philips IoT, care colecteaza date
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 09 Mar 2020 13:04
Signify, liderul mondial in iluminat, lanseaza noile pachete de senzori Philips IoT, care colecteaza si furnizeaza date prin sistemul de iluminat conectat Interact Office. Cu noii senzori, companiile pot monitoriza atmosfera din cadrul biroului si pot optimiza conditiile pentru sanatatea si bunastarea angajatilor.
Aceasta lansare vine ca o continuare a politicii sustenabile implementate de grup, dupa ce in 2019 a marcat inregistrarea unor progrese majore in acest sens: reducerea amprentei de carbon cu 9,5%, cresterea numarului de piete in care a fost atinsa neutralitatea carbonului la 15 dintr-un total de 19 si maximizarea ponderii de energie electrica regenerabila cu pana la 94%. Mai mult, 82,5% din profiturile totale au fost generate din vanzarea de produse, sisteme si servicii eficiente energetic, echivaland deja 80% din obiectivele stabilite pentru anul 2020.   
"Sustenabilitatea nu este doar un pilon pe care se sprijina compania, ci este o sursa de motivatie pentru fiecare angajat in activitatea pe care o desfasoara zi de zi. Un exemplu pe care il dau mereu este cladirea de birouri The EDGE din Amsterdam, care a colaborat cu Signify de la primul LED tip «Power over Ethernet», proiect care imbratiseaza bunastarea, durabilitatea prin intermediul tehnologiei pentru a oferi o contributie suplimentara la bunastarea angajatilor", a declarat Bogdan Balaci, Director General Signify Romania.
Disconfortul angajatilor, sanatatea precara si performanta redusa pot fi asociate cu un iluminat de slaba calitate in cadrul biroului. Lumina potrivita poate contribui la cresterea productivitatii angajatilor cu pana la 23%. Studiile demonstreaza ca iluminatul, temperatura si nivelul de umiditate sunt doar cativa dintre factorii care pot influenta productivitatea personalului, fiind corelate cu senzatii neplacute precum stranutul, roseata pielii, urticarie, dureri de cap sau ochi rosii. In plus, performanta angajatilor poate scadea cu pana la 66% atunci cand exista un zgomot care distrage atentia, iar revenirea la o sarcina dupa o intrerupere poate dura, in medie, 25 de minute.
"Mentinerea angajatilor intr-un mediu confortabil si sanatos in cadrul biroului este decisiva. Noii senzori Philips IoT sunt activati prin Bluetooth si prin functia de scanare multipla furnizeaza informatii despre gradul de ocupare a cladirii, numarul de persoane, temperatura (la nivelul incaperii si a biroului), nivelurile de zgomot, nivelul luminii de zi, umiditatea, pentru o mai buna localizare si navigare a spatiilor interioare. Dispozitivele pot fi grupate, eliminand astfel nevoia de mai multi senzori si reducand costurile pentru intreprinderi. Noii senzori sunt mai mici decat o cutie de chibrituri si se actualizeaza rapid, printr-un simplu clic si swap, o caracteristica specifica gamei de corpuri de iluminat profesionale Philips. Mai mult decat atat, instalarea senzorilor este simpla si nu presupune demontarea corpurilor de iluminat existente. Noile pachete de senzori Philips pentru Interact Office vor fi disponibile din luna mai", precizeaza reprezentantii Signify.
In 2019, Signify a fost numit, pentru al treilea an consecutiv, liderul industriei la categoria Echipamente si Componente Electrice in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) primind aprecieri pentru toate imbunatatirile aduse sustenabilitatii.
***
Signify este lider global in domeniul iluminatului pentru piata profesionala si de consum si al iluminatului care utilizeaza Internetul Lucrurilor. Produsele marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact si serviciile de date aduc valoare de business si transforma vietile oamenilor in case, cladiri de birouri si spatii publice. Cu vanzari de peste 6,4 miliarde euro in 2018, Signify are o echipa de aproximativ 28.000 de angajati in peste 70 de tari.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMhiltiALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
viarom
FRONTALE
grundfos
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CDS
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
rigips
strabag nivel 1
MAKITA
BALTIC
leviatan
noark
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica