Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Sustenabilitate - BMI Romania sustine initiativele nationale de impadurire si a plantat 1.000 de puieti
BMI Romania sustine initiativele nationale de impadurire si a plantat 1.000 de puieti
Sustenabilitate & CSR Publicat de AG&F 09 Dec 2021 12:23
BMI Romania Sisteme de Invelitori, lider in randul producatorilor de sisteme complete de acoperisuri plane si inclinate, se alatura initiativelor nationale de impadurire, intr-un parteneriat cu asociatia „Plantam fapte bune in Romania”. In cadrul actiunii comune derulate la sfarsitul lunii noiembrie, BMI Romania a plantat 1000 de puieti de molid si larice, in localitatea Cristian din judetul Sibiu, pe un teren in fond forestier, apartinand Ocolului Silvic Cindrel.
„Prin natura activitatii noastre, nu avem alta cale decat cea de a construi durabil. Este o misiune asumata. Pentru ca, doar tinand cont de aspectele importante ale vietii dar si de latura umana, vom reusi sa construim sustenabil afacerile in viitor. Convingerea mea este ca avem o responsabilitate comuna de a proteja natura, atat pentru noi cat si pentru generatiile viitoare. As numi-o un viitor mai verde, adica un mediu mai sanatos cladit prin actiuni responsabile. Orice actiune de plantare isi aduce contributia la imbunatatirea calitatii aerului si la diminuarea poluarii. Aceasta actiune reprezinta doar una dintre modalitatile prin care, de 26 de ani, alegem sa actionam responsabil fata de lumea in care traim si pe care ne-o dorim sanatoasa si durabila”, a spus Mircea Dumitru, Country Managing Director BMI Romania.
La nivel global, la fiecare 1,2 secunde, este distrusa o suprafata de padure de marimea unui teren de fotbal iar 46% din padurile planetei sunt deja distruse. 15% din emisiile de gaz cu efect de sera sunt un rezultat al despaduririlor si se estimeaza ca 28.000 de specii sunt sub riscul extinctiei in urmatorii 25 de ani, din acelasi motiv.
In acest context, in viziunea BMI, implicarea in proiectele de impadurire este o datorie care trebuie sa faca parte din activitatile curente ale oricarui cetatean al tarii, fie el agent economic, fie persoana fizica. De altfel, BMI si-a propus sa integreze sustenabilitatea in toate aspectele activitatii sale, de la materialele pe care le foloseste pana la solutiile pe care le ofera. Pentru toate tipurile de acoperis, BMI asigura tehnologii durabile care sprijina atat specialistii din domeniu, proprietarii caselor, cat si mediul inconjurator, diminuand in mod eficient impactul asupra planetei. Toate solutiile BMI sunt supuse unor teste riguroase, simuland efectele intemperiilor zilnice si ale conditiilor extreme.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
konsent
siniat
EDIT-Structural
CDS
CONCEPT STRUCTURE
rigips
theda mar
viarom
ness project
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
strabag nivel 1
noark
MAKITA
Ubitech
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander