Agenda Constructiilor
Luni, 12 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Sustenabilitate - HeidelbergCement: 16 ucenici obtin calificarea de Operator flux in fabrica de ciment
HeidelbergCement: 16 ucenici obtin calificarea de Operator flux in fabrica de ciment
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 16 Sep 2020 09:32
HeidelbergCement Romania continua traditia Scolii de Ucenicie inceputa in 2014. In cadrul celei de-a treia editii, finalizata in luna august 2020, 16 ucenici au beneficiat de un program complex de pregatire profesionala pentru a obtine calificarea in meseria de Operator flux pentru fabrica de ciment. Timp de 24 de luni ucenicii au fost angajati in baza unui contract de ucenicie in fabricile HeidelbergCement din Fieni, Tasca si Chiscadaga.
Ucenicii au parcurs un plan de formare profesionala bine structurat, iar pregatirea lor a fost una completa, in care insusirea cunostintelor teoretice a alternat cu partea practica, facilitand astfel dobandirea competentelor necesare in practicarea meseriei. HeidelbergCement Romania este autorizat ca furnizor de formare profesionala pentru aceasta calificare, iar intreg procesul de invatare s-a desfasurat sub atenta supraveghere a coordonatorilor de ucenicie, specialisti din cadrul companiei, care le-au aratat ucenicilor nu doar cum sa se pregateasca temeinic in domeniu, dar si ce inseamna sa iti faci treaba cu responsabilitate si pasiune.
Cei 16 ucenici, acum angajati ai HeidelbergCement Romania
Cea de-a treia editie a Scolii de Ucenicie le-a oferit celor 16 ucenici sansa sa acumuleze cunostintele necesare pentru a putea activa in domeniul productiei de ciment. Toti au promovat cu rezultate foarte bune examenul final de calificare in meseria pentru care s-au pregatit in ultimii doi ani. Toti absolventii programului au primit oferte de angajare din partea HeidelbergCement Romania, dintre care 15 pentru calificarea Operator flux pentru fabrica de ciment, iar unul pentru Laborant flux ciment. In acest moment toti cei 16 tineri sunt angajati in cadrul companiei.
„Suntem intr-o perioada in care cu totii avem ceva de invatat, insa cei 16 absolventi ai Scolii de ucenicie pe langa abilitatile profesionale pe care le-au castigat in ultimii doi ani si-au insusit valorile HeidelbergCement si au aratat implicare si pasiune. In contextul unui deficit major de forta de munca, pregatirea profesionala a devenit o adevarata responsabilitate pe care noi, la HeidelbergCement, ne-am asumat-o pentru viitor,” a declarat Florian Aldea, Director General HeidelbergCement Romania.
Din 2014 HeidelbergCement Romania pregateste profesionisti
Scoala de Ucenicie HeidelbergCement a fost lansata in anul 2014. Acest program de formare profesionala prin ucenicie a fost pus in practica din nevoia de a gasi tineri dornici sa invete o meserie si sa beneficieze de expertiza profesionala a persoanelor care se pregatesc sa iasa din industrie. HeidelbergCement Romania si-a luat angajamentul de a dezvolta o comunitate puternica de speciliasti, implicandu-se activ in educatia si sustinerea de programe dedicate incurajarii performantei acestora.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

VideoConfAC-iulALLBIMAUTODESKTERAPLASTgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
rigips
hilti
ssab ag antrepriza generala
cv water 2021
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere