Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Sustenabilitate - WILO lanseaza o campanie dedicata solutiilor pentru intregul circuit al apei
WILO lanseaza o campanie dedicata solutiilor pentru intregul circuit al apei
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 18 Apr 2022 11:43
De 150 de ani in lume si de 24 de ani in Romania, Wilo pune apa in miscare intr-un mod inteligent, eficient si prietenos fata de mediu, contribuind la o infrastructura a apei sigura si durabila, menita sa usureze si sa imbunatateasca viata oamenilor. In campania dedicata pompelor de apa rece, Caring for water. With Passion., Wilo Romania include noutati si produse de top pentru alimentare cu apa, pentru drenaj si apa uzata, precum si accesorii-automatizari, disponibile la preturi speciale, in reteaua partenerilor sai.
 
”Avem grija de apa. Cu pasiune.”
„Infrastructura apei joaca un rol cheie in toate domeniile. La Wilo, dezvoltam solutii inovatoare, complete si adecvate pentru intregul circuit al apei” – Mariana Corlaci, Marketing Manager, Wilo Romania.
In activitatea Wilo, grija pentru apa este demonstrata prin inovatie. Grupul Wilo, un jucator global in sectorul pompelor de inalta tehnologie, s-a remarcat de-a lungul anilor prin numeroasele initiative care, de fiecare data, au adus plus-valoare si au revolutionat modalitatea de transport a apei: primul accelerator de circulatie, prima pompa controlata electronic, prima pompa de inalta eficienta, prima pompa cu o retea tehnologica inteligenta – toate acestea au fost dezvoltate de Wilo, menite sa contribuie la o mai buna calitate a vietii oamenilor si la succesul proiectelor de apa.
”Punem foarte mare accent pe calitate. Produsele noastre respecta toate standardele europene, locale si standardele Grupului Wilo, fiind conforme atat cu Directiva de Masini 2006/ 42EC, Directiva pentru Compatibilitate Electromagnetica 2014/ 30/ EU, cat si cu alte standarde armonizate. Produsele noastre sunt puternic tehnologizate, prezinta usurinta in utilizare si eficienta energetica deosebita, confirmate si de organizatiile REHVA (www.rehva.eu) si AHCA (Agency for Health Care Administration)”, detaliaza Mihai Cojocaru, Manager de Productie – Wilo Romania.
O abordare holistica pentru o infrastructura a apei sigura si durabila necesita un portofoliu modern de produse si servicii, orientat spre viitor si sustenabil. Grupul Wilo o demonstreaza continuu, prin lansarea de produse noi, cum este exemplul Wilo-Rexa MINI3-S, o pompa submersibila inclusa in promotia pompelor pentru apa rece 2022, prin extinderea pachetelor de servicii, oferind indrumare in toate etapele, de la alegerea pompei, a accesoriilor, instalare, punere in functiune, la mentenanta, reparatii si garantie extinsa, prin digitalizare.
 
Inovatia si digitalizarea in slujba sustenabilitatii
Grupul Wilo, unul dintre cei 50 de lideri mondiali ai protectiei mediului selectati de Natiunile Unite si de Bloomberg, castigatorul Premiului German de Sustenabilitate, ofera un raspuns adaptat la provocarile actuale in ceea ce priveste protejarea mediului si asigurarea sustenabilitatii. ”Wilo isi confirma angajamentul fata de acest demers prin produsele sale intens digitalizate, care simplifica, sprijina si faciliteaza accesul la apa curata, ingloband in modelul sau de business tehnologii avansate, dar usor de folosit, cu impact pozitiv asupra mediului” - Mariana Corlaci – Marketing Manager, Wilo Romania.
In plus, „sistemele inteligente de infrastructura a apei nu sunt utile doar pentru reducerea costurilor de intretinere, ci prezinta avantaje considerabile si in asigurarea eficientei energetice si a fiabilitatii operationale, pe care noi, ca pionier digital in industria pompelor, ne bazam in generarea solutiilor si, in cele din urma, le transmitem clientilor si partenerilor nostri”, Bogdan Grosu – Service Manager, Wilo Romania.
Wilo Romania acopera intregul circuit al apei printr-o gama variata de produse, concomitent cu servicii de consultanta gratuita, instalare, reparatii si intretinere pentru orice tip de pompa si sistem de pompare Wilo. Compania vine in ajutorul utilizatorului, companiei sau operatorului interesat de produsele Wilo printr-o brosura de campanie disponibila in format digital pe site si fizic in magazinele partenerilor, printr-un catalog digital al produselor, serviciilor si solutiilor Wilo, disponibil 24/7 si printr-un ghid digital de inlocuire a pompelor, gandit pentru a simplifica interactiunea cu utilizatorul, facilitand o mai buna intelegere a produselor, ca alegerea finala a pompei sa se plieze pe nevoile consumatorilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
siniat
quadratum
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
rigips
concelex
leviatan
MAKITA
viarom
konsent
EDIT-Structural
theda mar
BogArt
ness project
CDS
strabag nivel 1
Ubitech

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander