Agenda Constructiilor
Luni, 13 Iulie 2020
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - HILTI ROMANIA estimeaza o noua crestere a vanzarilor, in 2016
HILTI ROMANIA estimeaza o noua crestere a vanzarilor, in 2016
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 25 Iul 2016 16:30
Hilti Romania, companie specializata in furnizarea de scule electrice pentru constructii si instalatii, mentine acelasi trend de crestere a cifrei de afaceri ca in anii precedenti, evolutia datorandu-se atat unei dezvoltari optime a sectorului local de constructii, cat si deschiderii celui de-al doilea Hilti Center din Bucuresti (in septembrie 2015). In prezent ambele centre Hilti se afla in Bucuresti (pe str. Vasile Lascar, respectiv str. Nerva Traian), planurile companiei vizand inaugurarea unui nou centru Hilti, in Cluj-Napoca. La nivel national, compania promoveaza o gama variata de produse, oferta firmei fiind bazata, preponderent, pe sortimentele de scule electrice cu acumulatori ce utilizeaza tehnologia Li-Ion si pe segmentele de combipercutoare si demolatoare. Potrivit datelor companiei, cererea din constructii va continua sa creasca si in 2017, in special pe segmentul de infrastructura, tendinta de evolutie a vanzarilor Hilti urmand-o pe cea generala din constructii.
Societatea lanseaza aproximativ zece produse noi pe an, concepute in mod special pentru profesionistii din domeniul constructiilor. Printre cele mai noi echipamente introduse pe piata locala se afla rotopercutorul TE-3, lansat in luna mai, care acopera un segment important din piata. De asemenea, anul acesta, Hilti a introdus in Romania produse inovatoare si performante din gama sistemelor de ancorare, a celor de masurare, antifoc, urmand ca in luna septembrie 2016 sa mai lanseze alte sortimente, din gamele de ancore si scule cu acumulatori.
In ultimii ani, compania s-a implicat in executia unor proiecte de referinta, cum ar fi cladirea Sky Tower, centrele comercial Promenada Mall si Mega Mall sau ansamblul de birouri Bucharest One, din Capitala dar si in realizarea unor proiecte de referinta din tara, cum ar fi diverse unitati de productie Pirelli din Slatina, Continental (Sibiu, Timisoara) etc. "In Romania, sprijinim reciclarea echipamentelor uzate, acordand in mod permanent discounturi financiare si alte avantaje la achizitia de unelte cu acumulatori ce utilizeaza tehnologia Li-Ion CPC. In ultimii ani, am organizat o serie de seminarii tehnice adresate specialistilor in constructii, pe tema proiectarii sistemelor de fixare a instalatiilor sau a ancorelor in zone seismice, dar si pe subiecte de actualitate, precum cel al sigurantei la incendiu", a declarat Philippe Guillouet, directorul general al Hilti Romania.
In Romania, Hilti are sediul in cadrul Equest Logistic Center, din Dragomiresti-Deal, produsele societatii fiind disponibile in mai multe variante.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMTeraSteelAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
elmas 2017
ssab ag antrepriza generala
rigips
strabag nivel 1
CELCO 2020
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

hilti
HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
AHK 2018
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere