Agenda Constructiilor
Marti, 15 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - STIHL ROMANIA: Crestere de peste 10% estimata pe piata de motounelte
STIHL ROMANIA: Crestere de peste 10% estimata pe piata de motounelte
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 08 Aug 2018 07:49
STIHL Romania, importatorul motouneltelor germane STIHL si VIKING, estimeaza o crestere de 5% pe sectoarele de motocoase si motoferastraie, cele mai active game din portofoliul companiei. Evolutia favorabila va influenta pozitiv si afacerile societatii, acestea fiind estimate a creste in 2018. Potrivit datelor publice, Stihl Romania a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de 166,8 milioane de lei (circa 36 milioane de euro), in crestere cu 15% fata de nivelul din 2016. In general, compania activeaza in zona uneltelor forestiere si de gradinarit, dar are in portofoliu si o serie de utilaje destinate constructiilor.
Interviu cu Ioan Mizil (54 de ani), directorul general al Stihl Romania, manager cu o experienta de 19 ani pe piata de motounelte si scule electrice.
 
- Care sunt gamele de produse preferate de clientii din Romania?
- Gamele cu cele mai consistente cresteri sunt, in mod traditional, motoferastraiele si motocoasele. Insa inregistram constant rezultate bune si pe zona echipamentelor de curatare cu inalta presiune. De altfel, compania a dezvoltat echipamente de acest tip special pentru sectorul constructiilor. Cresteri au fost inregistrate, insa, pe toate categoriile de produse electrice, dar mai ales in zona motouneltelor cu acumulator. An de an evolutia este una consistenta, fie ca vorbim de motoferastraie, motocoase sau foarfeci destinate ingrijirii gardurilor vii.
 
- Ce investitii aveti in derulare, in acest moment?
- In prezent, continuam investitia in dezvoltarea centrului din Otopeni. Avansam rapid cu lucrarile la noul centru de depozitare si logistica, care, practic, tripleaza ce avem in prezent. Noul spatiu va compensa capacitatea de stocare de care aveam nevoie deja de trei ani. Cu aceasta investitie, care se ridica la aproximativ 6 milioane de euro - din fondurile locale ale Stihl Romania -, vom demara noi procese de organizare si vom creste productivitatea, devenind mult mai eficienti in logistica si la nivelul tuturor proceselor companiei.
 
- Ce obiective aveti stabilite pe piata locala, pe termen scurt si mediu?
- Principalul nostru obiectiv este dezvoltarea...

Continutul stirii este acesibil numai abonatilor Agenda Constructiilor & Fereastra
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimghid_proiectareACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere