Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - TERRA Romania mizeaza pe o crestere de 15% a afacerilor, la 42 milioane euro
TERRA Romania mizeaza pe o crestere de 15% a afacerilor, la 42 milioane euro
Utilaje & Echipamente Publicat de Stelian DINCA 17 Mai 2021 11:57
TERRA Romania, parte a grupului austriac TERRA Holding, unul dintre cei mai importanti distribuitori pe piata de utilaje terasiere, de construcţii și industriale, si-a bugetat vanzari de 42 milioane euro pentru anul 2021, in crestere cu 15% fata de anul precedent. Cresterea afacerilor este fundamentata pe integrarea in portofoliu a unui nou partener - DYNAPAC (producator de cilindri compactori si repartizoare de asfalt), lansarea de noi modele de buldoexcavatoare ale partenerului strategic JCB (liderul mondial pe acest segment de utilaje), precum si pe solutiile oferite in domenii conexe constructiilor, cum ar fi reciclarea deseurilor, industria forestiera, aplicatiile industriale si logistica portuara sau aplicatii municipale.
Vectorii de crestere pentru anul 2021 au fost temeinic analizati si pregatiti in anul 2020, an care a reprezentat un moment de reflectie, analiza si reinventare a mecanismelor interne pentru a face fata noilor provocari aparute odata cu pandemia.
„Anul acesta implinim 20 de ani de prezenta in piata din Romania, avem investitii cumulate de peste 15 milioane de euro in 4 sedii regionale (Bucuresti, Brasov, Turda, Timisoara) si cresteri anuale constante, 2020 a reprezentat un moment al consolidarii pentru noi. Intreaga echipa de 135 de oameni s-a mobilizat si impreuna, am cautat solutii de redresare, consolidare si crestere. Toate companiile au fost incercate intr-un fel sau altul in acest an si cu totii am intampinat diverse provocari, pe marginea crizei sanitare si a pandemiei. Consider ca am echilibrat businessul la un nivel care permite o crestere riguroasa pentru 2021 si sunt foarte optimist ca vom reusi sa revenim la nivelul anterior anului pandemic. Piata constructiilor este stabila si nu a fost puternic afectata, de la niveleul autoritatilor centrale sunt anuntate proiecte noi de infrastructura, iar clientii arata un apetit crescut pentru a livra rezultate pozitive.” a declarat Victor Vasluian, General Manager TERRA Romania
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
concelex
EDIT-Structural
SIGM
konsent
Arduro
quadratum
viarom
SSAB
ness project
siniat
Acvatot 2019
noark
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
rigips
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
MAKITA
BogArt
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander