Agenda Constructiilor
Marti, 19 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Actualitatea interna - AREI anunta ca centrele operate sunt sigure pentru vizite si activitati comerciale
AREI anunta ca centrele operate sunt sigure pentru vizite si activitati comerciale
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 23 Nov 2020 14:04
Asociatia Investitorilor de Real Estate din Romania (AREI - Association of Real Estate Investors) intareste si sprijina ideea de a considera centrele comerciale un spatiu controlat si sigur din punctul de vedere al limitarii si reducerii riscului de transmitere a COVID-19.
AREI subliniaza faptul ca centrele comerciale operate de membrii sai impun masuri de siguranta in conformitate cu deciziile autoritatilor, iar investitiile continue in implementarea si imbunatatirea distantarii si protejarii sanatatii demonstreaza existenta unui grad ridicat de conformare la cerintele de distantare si dezinfectare.
Astfel, atentia proprietarilor de centre comerciale membre ale Asociatiei, cat si a partenerilor si colaboratorilor acestora, s-a indreptat inca de la bun inceput catre implementarea unor solutii avansate de protectie si dezinfectare a zonelor predispuse atingerii si traficului, prin instalarea dispenserelor cu dezinfectant si a benzilor autocolante nanosept pe suprafetele frecvent atinse, cat si in echipamente de protectie si sisteme de monitorizare a temperaturii.
In ceea ce priveste respectarea obligatiei de a purta masca, controlul riguros al respectarii acestei obligatii reprezinta in continuare o prioritate pentru administratorii centrelor comerciale membre ale Asociatiei. Astfel, asa cum au mentionat si autoritatile, gratie unor masuri stricte de control, centrele comerciale ofera unele dintre mediile cu cel mai inalt grad de conformare in privinta obligatiei purtarii mastii.
Totodata, o atentie deosebita s-a manifestat in asigurarea purificarii intensive a spatiilor prin sisteme avansate de filtrare a aerului, dar si controlului numarului de persoane in spatiile comune pentru a asigura indeplinirea si respectarea conditiei de distantare sociala.
Totodata, asiguram publicul si autoritatile ca centrele comerciale si mall-urile operate de membrii AREI sunt pregatite pentru a evita supraaglomerarea in perioada de Black Friday si a sarbatorilor de iarna. In mod concret, acestea sunt pregatite sa controleze si sa reduca, daca se va impune, aglomeratia in zonele in care numarul de vizitatori depaseste limita de siguranta, prin restrictionarea temporara a accesului in mall. In acelasi timp, anul acesta centrele comerciale impreuna cu comerciantii au dat startul promotiilor si campaniilor sezonului de cumparaturi de iarna, in mod anticipat, tocmai pentru a evita perioadele aglomerate si cumparaturile de ultim moment, asa cum eram obisnuiti pana anul trecut. Cumparaturile realizate din timp le vor permite clientilor sa se simta mult mai in siguranta, respectarea distantei sociale fiind un factor extrem de important.
In concluzie, AREI sustine faptul ca centrele comerciale membre ale Asociatiei au implementat masuri extinse de sanatate si de siguranta pentru a asigura securitatea sanitara a clientilor si personalului.
 
AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iulCOVID-19elmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
hilti
strabag nivel 1
rigips
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere