Agenda Constructiilor
Miercuri, 12 August 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - ENEL conecteaza la reteaua electrica spitalele militare de campanie
ENEL conecteaza la reteaua electrica spitalele militare de campanie
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 01 Apr 2020 17:08
E-Distributie Dobrogea, operatorul de distributie a energiei electrice parte a Grupului Enel din Romania, sprijina eforturile echipelor medicale in lupta impotriva COVID-19, prin conectarea la reteaua electrica a spitalului militar de campanie din Constanta.
Proiectul de conectare a inclus amplasarea unui transformator de medie-joasa tensiune, intrerupatoare, cutii de distributie si toate echipamentele necesare pentru alimentarea din reteaua de joasa tensiune. Valoarea echipamentelor si a lucrarilor efectuate de E-Distributie Dobrogea in zilele trecute este de aproximativ 30.000 de euro, intreaga suma fiind sustinuta de companie.
Un proiect similar a fost realizat saptamana trecuta de E-Distributie Muntenia, la spitalul militar de campanie de langa Bucuresti.
In ultimele saptamani, Enel Romania a implementat o serie de masuri menite sa contribuie la reducerea raspandirii COVID-19, din grija pentru comunitatile pe care le deserveste, pentru clienti si angajati. Prin urmare, toate activitatile care implica contactul direct cu publicul au fost suspendate, clientii avand la dispozitie canale alternative de comunicare.
De asemenea, Enel Romania a activat regimul de smart working (tele-munca) pe termen lung pentru toate activitatile angajatilor sai pentru care acesta este aplicabil, cu exceptia activitatilor esentiale care nu suporta intarziere, care sunt necesare pentru a garanta continuitatea serviciului si securitatea sistemului electric national.
De asemenea, compania a pregatit un plan de continuitate, pentru a asigura siguranta in furnizarea energiei electrice in zonele care ar putea fi declarate „zone rosii” de catre autoritati. In acest sens, companiile E-Distributie continua sa desfasoare activitati tehnice si operationale pentru a asigura continuitatea distributiei de energie electrica in conditii sigure, in special pentru institutii critice, precum spitale si centre de carantina. In contextul actual, cand fiecare dintre noi poate lua cateva masuri de preventie pentru mentinerea sanatatii tuturor, este importanta de asemenea transparenta, astfel incat sa fim cu totii in siguranta. De aceea, conform informarii autoritatilor din domeniul sanatatii, rugam clientii sa anunte eventuale suspiciuni de contaminare, catre echipele care sunt chemate pentru interventii neprogramate, pentru ca acestea sa poata lua masuri de protectie. La randul lor, echipele E-Distributie care efectueaza lucrari pe teren sunt instruite sa ia toate masurile necesare si sunt dotate cu echipament de siguranta (masca, ochelari, manusi).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulAUTODESKCOVID-19allbim
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere