Agenda Constructiilor
Joi, 29 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Actualitatea interna - INS: Activitatea din constructii ramane in scadere, dar preturile continua sa creasca
INS: Activitatea din constructii ramane in scadere, dar preturile continua sa creasca
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 29 Dec 2021 12:48
Potrivit estimarilor din luna decembrie 2021, in activitatea de constructii se va inregistra pentru urmatoarele trei luni scadere a volumului productiei (sold conjunctural -20%). Managerii estimeaza scadere moderata a numarului de salariati (sold conjunctural -11%). In ceea ce priveste preturile lucrarilor de constructii se preconizeaza crestere accentuata a acestora (sold conjunctural +42%).
 
Industrie prelucratoare
In cadrul anchetei de conjunctura din luna decembrie 2021, managerii din industria prelucratoare preconizeaza pentru urmatoarele trei luni, relativa stabilitate a volumului productiei (sold conjunctural -4%). Pentru activitatea de fabricare a produselor de cocserie si a produselor obtinute din prelucrarea titeiului se va inregistra cea mai mare crestere (sold conjunctural +81%).
Referitor la numarul de salariati se estimeaza relativa stabilitate, soldul conjunctural fiind de 0% pe total industrie prelucratoare. Pentru preturile produselor industriale se prognozeaza crestere in urmatoarele trei luni (sold conjunctural +35%).
 
Servicii
Conform estimarilor din luna decembrie 2021, cererea de servicii (cifra de afaceri) va cunoaste relativa stabilitate in urmatoarele trei luni (sold conjunctural 0%). In sectorul de servicii se estimeaza de asemenea, relativa stabilitate a numarului de salariati (sold conjunctural -1%). Conform opiniei managerilor, preturile de vanzare sau de facturare ale prestatiilor vor avea tendinta de crestere (sold conjunctural +19%).
 
hiltiALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
top 500
top 500
quadratum
noark
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
theda mar
Acvatot 2019
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
top 500
MAKITA
strabag nivel 1
leviatan
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander