Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Appraisal & Valuation: Crestere de peste 18% a cifrei de afaceri, in anul 2021
Appraisal & Valuation: Crestere de peste 18% a cifrei de afaceri, in anul 2021
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 04 Apr 2022 14:42
Appraisal & Valuation SA (detinatorul brandului NAI Romania si unul dintre liderii pietei de evaluari, indicativ bursier APP) publica raportul financiar aferent anului financiar 2021. Acesta poate fi gasit atat pe pagina oficiala a companiei, cat si pe pagina emitentului APP de pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.
„Aceasta crestere programata este rezultatul muncii unei echipe care, timp de un an calendaristic, a fructificat din plin toate oportunitatile pietei, dar nu oricum. Pentru a ne atinge obiectivele financiare, ne-am adaptat permanent strategia in timpul unei pandemii ce parea fara sfarsit. De regula, vremurile tulburi obliga la restrangerea activitatilor si implicit a personalului, insa noi am actionat exact invers si am castigat. Acest risc calculat ne-a adus o crestere semnificativa a cifrei de afaceri in vremuri de instabilitate economica. Valoarea usor mai redusa a profitului fata de anul trecut este justificata prin recrutarea unor noi experti care ajuta la indeplinirea planului propus. Oamenii buni costa mult, insa reprezinta o investitie indispensabila pentru succes.
Planul nostru de dezvoltare vizeaza rezultatele obtinute pe termen lung si asiguram investitorii APP ca vom respecta planul de crestere promis, in ciuda contextului politic si economic mondial, care nu este unul tocmai favorabil. Vom recruta noi experti si vom continua sa ne dezvoltam solid si pe orizontala, adaugand in permanenta noi servicii pe care clienti nostri ni le solicita. De asemenea, este foarte posibil ca anul acesta sa ne diversificam si in alte domenii de activitate,” a declarat Andrei Botis, CEO Appraisal & Valuation SA.
Elemente ale performantei financiare:
- Cifra de afaceri a insumat 5,96 milioane lei, in crestere cu 18% fata de anul financiar 2020, cand aceasta a totalizat de 4,84 mil. lei.
- Cheltuielile de exploatare au ajuns, la sfarsitul anului 2021 la valoarea de 5,65 mil. lei, mai mari cu 35.6% fata de 2020 pe fondul cresterii cheltuielilor cu salariile si a serviciilor prestate de catre terti.
- Rezultatul brut inregistrat la 31.12.2021 este de 435.852 lei si care dupa plata impozitului pe profit a dus la realizarea unui profit net la 31.12.2021, de 350.924 lei.
- Prin raportarea profitului net la cifra de afaceri inregistrata in anul financiar 2021, rezulta o marja neta de profit de 6%.
- Marja EBITDA se situeaza la valori de 645.554 lei pentru anul 2021 si de 919.493 lei pentru aceeasi perioada a anului precedent.
Din septembrie 2021, actiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare (piata AeRO) a Bursei de Valori Bucuresti, in urma unui plasament privat de actiuni, derulat de broker-ul TradeVille.
Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piata de capital include atragerea in echipa a celor mai buni specialisti de pe piata, crearea unor divizii noi, achizitii de companii din acelasi domeniu de activitate si arii conexe, precum si extinderea serviciilor si a platformelor digitale atat la nivel local, cat si international.
 
SISECAMRAWLPLUGhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
quadratum
concelex
strabag nivel 1
viarom
CONCEPT STRUCTURE
CDS
rigips
MAKITA
leviatan
Acvatot 2019
Ubitech
ness project
siniat

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander