Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Casele de avocatura NNDKP si PCA Law Office fuzioneaza incepand cu anul 2020
Casele de avocatura NNDKP si PCA Law Office fuzioneaza incepand cu anul 2020
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 02 Ian 2020 06:17
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunta ca inceputul anului 2020 va marca momentul demararii unui proiect major de consolidare a ofertei de servicii legal & tax dedicata mediului de afaceri din Cluj-Napoca si din judetele adiacente. Dupa un proces de evaluare a necesitatilor de dezvoltare a pietei avocaturii din Transilvania si dupa o analiza a nevoilor clientilor locali, casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) si casa de avocatura Paun Ciprian si Asociatii (PCA Law Office) au decis sa isi uneasca fortele si sa fuzioneze.
Incepand cu 1 ianuarie 2020, PCA Law Office devine parte integranta a biroului NNDKP Cluj-Napoca, clientii PCA vor fi asistati sub brand-ul NNDKP, iar avocatii colaboratori ai PCA vor face parte din structurile ierarhice si profesionale din cadrul NNDKP.
Obiectivul principal al acestei fuziuni este crearea la nivel local a unei structuri de consultanta juridica si fiscala puternice si adecvate evolutiei pietei de business in contextul perioadei „2020 +”. De asemenea, aceasta fuziune are in vedere si consolidarea la nivel local a Centrului de Excelenta in Litigii Fiscale creat de catre NNDKP (NNDKP CELF) care ofera clientilor asistenta integrata inca de la primul control al autoritatilor fiscale si pana la faza de litigiu.
Prin aceasta fuziune, biroul NNDKP Cluj-Napoca va avea o capacitate sporita de a oferi clientilor pachetul de servicii „Legal & Tax”, imbinand calitatea si eficienta si avand in acelasi timp o viziune de ansamblu asupra acestora, nu doar din punct de vedere juridic, ci si din punct de vedere comercial.
„Decizia de extindere a prezentei NNDKP in Cluj a fost luata pe fondul dezvoltarii continue a comunitatii locale de afaceri, in contextul in care orasul si-a creionat o strategie cu directii de actiune concrete– as mentiona, de exemplu, zona de start-up din sectorul tehnologiei in care companiile si autoritatile conlucreaza pentru pozitionarea orasului ca locul unde trebuie sa fii, sa investesti, sa cresti. Ne dorim sa fim o parte activa a acestui proiect, iar alaturarea echipei PCA ne face mai „bine echipati” pentru acest pas. Totodata, abordarea de business a PCA va amplifica in Cluj conceptul-umbrela propus de NNDKP la nivel national – abordarea integrata a serviciilor juridice si fiscale propuse clientilor nostri, sub marca „Legal & Tax”, a declarat Ion Nestor, Partener Senior si unul dintre coordonatorii NNDKP.
Noua echipa a NNDKP de la Cluj va numara 20 de avocati si personal administrativ si va fi coordonata de Ciprian Paun si Cristina Bidiga, ambii avocati cu peste 15 ani de activitate profesionala.
„Consideram ca acest pas va reprezenta un plus pentru piata serviciilor de avocatura din Transilvania si deschide serviciile de inalta calitate ale NNDKP catre piata antreprenoriala a investitorilor ardeleni. Acest proiect este un raspuns al pietei avocaturii de business la dezvoltarea extraordinara a mediului de afaceri din zona Transilvaniei in general si a Clujului in special. Imi doresc ca noua echipa sa se impuna pe piata relevanta ca o structura profesionista, deschisa la provocarile economiei contemporane, iar clientii locali sa beneficieze de reteaua de arii de practica si de birouri regionale ale NNDKP pentru o dezvoltare rapida la nivel national si international”, a adaugat Ciprian Paun, Sef Birou NNDKP Cluj-Napoca.
NNDKP Cluj va acoperi pe plan regional o gama larga de servicii juridice si fiscale, inclusiv drept fiscal, fuziuni si achizitii, drept societar si comercial, drept imobiliar, dreptul muncii, dreptul de proprietate intelectuala, drept bancar si finantari, precum si dreptul penal al afacerilor. Geografic, biroul va gestiona nevoile de asistenta si reprezentare ale clientilor din judetele Cluj, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Alba. Biroul de la Cluj va fi integrat in structura NNDKP CELF la nivel national.
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
Acvatot 2019
theda mar
MAKITA
siniat
leviatan
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
noark
rigips
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
strabag nivel 1
ness project
concelex
CDS
viarom

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander