Agenda Constructiilor
Marti, 05 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - KNAUF Insulation modernizeaza fabrica de vata de sticla preluata de la Gecsat
KNAUF Insulation modernizeaza fabrica de vata de sticla preluata de la Gecsat
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 04 Mai 2022 11:43
Deloitte Romania si Reff & Asociatii | Deloitte Legal au asistat Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari producatori de solutii de izolare din lume si parte a grupului german Knauf, in preluarea fabricii de vata minerala de sticla Gecsat SA, din Tarnaveni, judetul Mures. Tranzactia a fost finalizata in urma notificarii Consiliului Concurentei.
In urma preluarii fabricii, Knauf Insulation a demarat un amplu proces de modernizare pentru a aduce spatiul si linia de productie la standardele Knauf si pentru a putea produce vata minerala din sticla de cea mai inalta calitate si in conditii de protectie a mediului.
„Apreciem mult nivelul serviciilor oferite de echipa Deloitte Romania si efortul intens depus pe parcursul intregului proces. A fost o tranzactie complexa, care a necesitat un grad inalt de expertiza din partea consultantilor financiari, juridici si fiscali ai Deloitte”, a declarat Adrian Garofeanu, Director General Knauf Insulation Romania si Bulgaria.
O echipa formata din experti Deloitte Romania si avocati de la Reff & Asociatii | Deloitte Legal a oferit Knauf Insulation servicii de due diligence financiar si fiscal si asistenta juridica pe tot parcursul tranzactiei, de la etapa de structurare, due diligence juridic si negociere, pana la semnare si finalizare, precum si servicii juridice post-tranzactie. Echipa de consultanta financiara implicata in proiect a fost alcatuita din Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Ionut Vasilescu, Manager, si Sorin Rugina, Senior Associate, echipa de la Reff & Asociatii | Deloitte Legal a fost formata din Georgiana Singurel, Partener, Diana Fejer, Senior Managing Associate, Andreea Zaharia, Managing Associate, Maria Nitulescu, Managing Associate, Florin Grumeza, Senior Associate, Florentina Munteanu, Partener, Mihnea Radu, Senior Associate, Calin Cosma, Senior Associate, Gabriela Ilie, Senior Managing Associate, si Irina Picos, Senior Associate, iar din echipa de consultanta fiscala au facut parte Dan Badin, Partener, Ioana Nastase, Senior Manager, si Silvana Balea, Senior Manager.
„Echipa noastra multi-disciplinara de experti financiari, fiscali si avocati a lucrat intens la acest proiect care va influenta nu numai viata comunitatii in care activeaza fabrica preluata, ci si viitorul pietei de materiale izolante din Romania, dat fiind ca, prin aceasta preluare, Knauf Insulation intra pe segmentul de productie de materiale de profil pe piata locala”, a declarat Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanta Financiara, Deloitte Romania.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
hilti
strabag nivel 1
FRONTALE
Acvatot 2019
BMI_Icopal
leviatan
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
hidroplasto
viarom
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere