Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ACI CLUJ isi consolideaza business-ul si se pregateste pentru un 2022 in forta
ACI CLUJ isi consolideaza business-ul si se pregateste pentru un 2022 in forta
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 30 Apr 2021 06:06
Compania de constructii ACI CLUJ S.A. a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de 220 de milioane de lei, pentru 2021 fiind prevazuta o crestere de cel mult 3-5%, in contextul in care se mentin incertitudinile legate de evolutia pandemiei de coronavirus, iar sectorul de constructii va fi afectat de intarzierea aprobarii bugetului de stat. Antreprenorul clujean traverseaza, insa, o perioada favorabila, avand un portofoliu de contracte in derulare de 140-145 milioane de lei, precum si alte proiecte in monitorizare pentru ofertare, cu o valoare estimata la 100 de milioane de euro. Constructorul a finalizat, in anul 2020, modernizarea Stadionului National de Rugby Arcul de Triumf Bucuresti, investitie de 28 milioane de euro si trei obiective ale proiectului de interconectare a magistralei de transport al gazului natural Iasi - Ungheni - Chisinau, faza a doua.
Compania detine la Cluj o baza de productie dotata cu statii de betoane si ateliere pentru productia industriala.
De la finalul anului 2020, operatiunile ACI CLUJ SA sunt conduse de Ing. Iulian Marian Butnaru, care va implementa o strategie de dezvoltare a companiei, inclusiv prin derularea de noi proiecte in afara granitelor.
Interviu cu ing. Butnaru Iulian Marian (57 de ani), director general la ACI Cluj SA.
 
- Care sunt obiectivele dumneavoastra, din noua pozitie de manager general al ACI Cluj?
- Am venit la ACI CLUJ SA pe baza unor discutii privind dezvoltarea afacerilor. Avand in vedere experienta mea anterioara, am luat deja in calcul toate posibilitatile prin care sa putem consolida si dezvolta business-ul. Lucrurile nu sunt, insa, foarte simple in aceasta perioada. 2020 a fost un an bun pentru sectorul de constructii, insa destul de dificil de gestionat. Pandemia a generat cheltuieli suplimentare, cu presiuni pe bugetul companiei, au fost intarziate procesele de avizare/ autorizare a lucrarilor si, bineinteles, probleme legate de gestionarea personalului si a lucrarilor, in contextul in care au fost lucratori in izolare sau carantinati si a trebuit sa suplimentam numarul lor. Consider ca acum, la inceputul anului 2021, reluarea activitatii in conditii normale este, inca, un deziderat. Efectele pandemiei vor continua, dar noi ne mentinem obiectivele de crestere si dezvoltare a afacerilor. La nivel de business, in 2021 speram sa ne mentinem la nivelul din 2020, insa ne dorim, si ar putea fi posibila, o crestere de 3-5%. De asemenea, ne vom pregati mai bine pentru 2022.
Un interviu pe larg cu ing. Butnaru Iulian Marian a fost publicat in editia Martie-Aprilie 2021 a revistei Agenda Constructiilor. Pentru a citi integral interviul, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
quadratum
top 500
top 500
FRONTALE
viarom
concelex
strabag nivel 1
Ubitech
MAKITA
top 500
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
noark
rigips
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu