Agenda Constructiilor
Duminica, 12 Iulie 2020
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CBRE implementeaza o noua strategie pe piata spatiilor pentru birouri
CBRE implementeaza o noua strategie pe piata spatiilor pentru birouri
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 27 Sep 2019 10:22
CBRE, lider global si national al pietei de consultanta imobiliara, il promoveaza pe Tudor Ionescu ca Head of Advisory & Transaction Services pentru sectorul de birouri al CBRE Romania. Numirea lui Tudor Ionescu, de profesie arhitect, specialist in Workplace Consultancy, reprezinta o schimbare de strategie a CBRE, care devine prima companie din real estate cu focus pe experienta utilizatorilor din spatiile de birouri. Managerul va prelua noua functie din noiembrie 2019.
Tudor Ionescu are o experienta de peste 17 ani in proiectare, in sectorul de birouri si industria hoteliera, promovarea sa bazandu-se pe cunostinte comerciale, tehnice si de arhitectura, la care se adauga expertiza extinsa pe serviciile de inchiriere, atat pentru clientii locati, cat si pentru cei globali.
"Este o schimbare totala de paradigma, in care am crezut si am simtit nevoia sa actionam. Piata de birouri nu mai este doar despre metri patrati inchiriati, ci despre oameni si experienta pe care o au la birou. De aceea, mergem mai departe cu excelenta serviciilor oferite prin promovarea lui Tudor, care in ultimii doi ani la CBRE s-a specializat pe Workplace Consultancy in proiecte din Romania, Austria si Olanda", a declarat Razvan Iorgu, Managing Director al CBRE Romania.
Ca Head of Department Advisory & Transaction Services pentru sectorul de birouri, Tudor Ionescu va colabora indeaproape cu Alina Calciu si Vlad Damian, care vor conduce diviziile de Occupier Services, respectiv Investor Leasing.
Tudor Ionescu s-a alaturat echipei CBRE Romania in anul 2017, punand bazele diviziei de Workplace Consultancy, responsabila cu identificarea conceptelor si solutiilor de lucru potrivite pentru companiile care isi propun sa isi eficientizeze activitatea la birou. "Spatiul de birouri este intr-o continua evolutie, simultan cu evolutia companiilor ca structura, a tehnologiei si a noastra ca profil individual. Competentele de care clientii au nevoie intr-un proces de relocare sau de planificare migreaza acum catre intelegerea spatiului ca experienta personalizata, in acord cu filozofia si dinamica fiecarei echipe in mod particular. Ma bucur sa pot coordona aceasta strategie, pe care CBRE Romania o implementeaza in premiera pe piata locala de real estate", a precizat Tudor Ionescu.
Mihai Paduroiu, care a ocupat in ultimii patru ani functia de Head of Advisory & Transaction Services, Office Sector, in cadrul CBRE Romania, a decis sa se dedice activitatii de dezvoltare imobiliara, fiind numit, tot de la 1 noiembrie 2019, CEO al diviziei de birouri din cadrul One United Properties.
Conform datelor CBRE Research, in perioada 2020-2021, pe piata din Bucuresti este asteptata livrarea unei suprafete totale de peste 630.000 mp de birouri, concentrata in zonele de nord, vest si centrul Capitalei, in care ar urma sa lucreze pana la 50-65.000 de angajati.
CBRE Romania ofera o gama extinsa de servicii integrate, inclusiv administrare si coordonare de tranzactii si management de proiecte, servicii de design and build, managementul proprietatii, administrarea investitiilor, evaluare, inchiriere de proprietati, consultanta strategica, vanzari de proprietati, servicii ipotecare si de dezvoltare.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19AUTODESKbluebeamTeraSteelVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
elmas 2017

Parteneri

hilti
HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere