Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Colliers Romania il promoveaza pe Alexandru Atanasiu Head of Construction Services
Colliers Romania il promoveaza pe Alexandru Atanasiu Head of Construction Services
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 09 Iul 2024 10:32
Compania de consultanta imobiliara Colliers anunta promovarea lui Alexandru Atanasiu in pozitia de Head of Construction Services si membru in consiliul de administratie, dupa ce anterior a ocupat pozitia de Deputy Head in cadrul aceluiasi department si in departamentul de Asset Services. Cu o experienta vasta in domeniul serviciilor de Asset, Property, Facility si Project Management si in operarea cladirilor de birouri si industriale, Alexandru Atanasiu isi propune sa sprijine cresterea pe termen lung a tuturor liniilor de business ale companiei Colliers Construction - Project Management, Design & Build, Monitoring si Technical Due Diligence, masuratori tip BOMA si IPMS -, contribuind astfel la strategia Colliers de a consolida pozitia sa ca partener „one-stop shop” prin serviciile destinate atat chiriasilor, cat si proprietarilor de spatii imobiliare.
Echipa Colliers a incheiat anul 2023 cu un portofoliu de peste 17.000 de metri patrati de birouri pentru care a oferit servicii de project management si antrepriza generala, si cu un portofoliu de peste 700.000 de metri patrati pentru care a oferit servicii de monitorizare a fazelor de executie si aprobare a tragerilor bancare. Colliers Construction a devenit astfel un punct de contact central pentru toate partile implicate in procesul de inchiriere si mutare a unei companii, pentru monitorizarea tragerilor de finantare pentru dezvoltatori, realizarea rapoartelor tehnice detaliate pentru achizitii imobiliare si alte servicii de consultanta. Aceasta implicare a dus la optimizarea cu cel putin 10% a valorii finale a proiectelor de amenajare a birourilor si la reducerea timpului necesar pentru realizarea investitiilor. In ultimii doi ani, bugetele gestionate de Colliers pentru serviciile de amenajare a birourilor au depasit 10 milioane de euro, iar lucrarile de constructii verificate in proiectele de monitorizare si alte servicii de consultanta au insumat peste 160 de milioane de euro.
"Aceasta avansare reprezinta un pas important in cariera mea si in dezvoltarea serviciilor tehnice sub umbrela Colliers. Viziunea acestui mandat este sa facilitam accesul la solutii complete si integrate, cu scopul de a maximiza eficienta, de a reduce costurile si de a creste calitatea pentru fiecare proiect din portofoliul nostru. Ne dorim sa devenim un jucator important in aceasta zona de business, de antrepriza generala si constructii, dupa ce, in ultimii ani, am dezvoltat alaturi de colegii mei echipa de Asset si Property Management, cu care astazi suntem lideri de piata pe sectorul Office. Folosindu-ma de toata aceasta experienta tehnica, operationala si comerciala, ne vom concentra strategic pe generarea de beneficii pe termen lung, derularea optima si maximizarea calitatii proiectelor, dezvoltarea si consolidarea relatiilor cu clientii si colaboratorii nostri, precum si dezvoltarea organica a echipei interne de specialisti si a expertizei acestora”, spune Alexandru Atanasiu, Board Member &  Head of Construction Services in cadrul Colliers.
Pe parcursul carierei sale profesionale de peste 18 ani, Alexandru Atanasiu si-a dezvoltat o vasta experienta in furnizarea de consultanta comerciala, operationala si tehnica in domeniile de consultanta imobiliara, Facility, Property si Asset management in ultimii 12 ani. El a construit echipe si a gestionat impreuna cu acestea probleme semnificative la nivelul cladirilor, identificand metode adecvate pentru realizarea de imbunatatiri tehnice si comerciale. Totodata, si-a dezvoltat abilitati in gestionarea proiectelor cu o abordare multidisciplinara, supervizand impreuna cu colegii sai contracte cu furnizorii in valoare de peste 30 de milioane de euro anual.
"La Colliers, credem ca oamenii sunt motorul businessului. Ne straduim sa cultivam lideri inspirati si dedicati din interiorul organizatiei, deoarece suntem constienti ca acestia aduc o energie proaspata si sunt fundamentali pentru viitorul dezvoltarii noastre si al intregii piete. In parcursul sau profesional, Alex a demonstrat abilitatea de a aborda diversele aspecte ale managementului cu o perspectiva multidisciplinara si o intelegere profunda a nevoilor clientilor, echipelor si cerintelor operationale, comerciale si tehnice. Educatia sa initiala in informatica, diploma universitara in Inginerie Civila de la Universitatea Ovidius din Constanta si specializarea in Stiinte Politice si Politici Publice de la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti au contribuit la pregatirea sa pentru a deveni un lider valoros in domeniul consultantei imobiliare si in echipa noastra”, completeaza  Laurentiu Lazar, Managing Director at Colliers Romania.
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
quadratum
noark
leviatan
strabag nivel 1
EDIT-Structural
SSAB
siniat
CDS
BogArt
concelex
konsent
CONCEPT STRUCTURE
rigips
viarom
theda mar
SIGM
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
MAKITA
Arduro
ness project

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander