Agenda Constructiilor
Joi, 07 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Constantin Sebesanu este noul Director Executiv al Impact Developer & Contractor
Constantin Sebesanu este noul Director Executiv al Impact Developer & Contractor
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 01 Apr 2021 14:10
Constantin (Tinu) Sebesanu a fost numit in functia de Director Executiv (COO - Chief Operating Officer) al companiei Impact Developer & Contractor. In noul rol, acesta preia conducerea executiva a companiei, coordonand in mod direct si departamentele de dezvoltare, vanzari si marketing.
Constantin Sebesanu s-a alaturat companiei Impact la inceputul lunii februarie a acestui an, in functia de Director de Dezvoltare, fiind responsabil de coordonarea proiectelor Impact. Avand specializari in Management Strategic si Financiar si peste 25 de ani de experienta in dezvoltarea de proiecte si managementul activelor, acesta a participat la initierea si operarea a zeci de proiecte, sprijinind procesul decizional pentru dezvoltarea sustenabila si succesul investitiilor.
„Pe masura ce grupul Impact isi continua dezvoltarea la nivel national, este necesar sa ne consolidam echipa cu oameni performanti, care ne impartasesc viziunea si pot contribui cu succes la dezvoltarea proiectelor noastre inovatoare, in principalele centre urbane din tara. Avand know-how-ul si experienta necesare, suntem convinsi ca din pozitia de Director Executiv, Tinu Sebesanu va aduce plus valoare atat companiei, cat si tuturor proiectelor noastre”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.
“M-am alaturat unei echipe puternice care, prin brandurile Greenfield si Luxuria, a reusit sa construiasca pas cu pas reputatia IMPACT, generand investitii profitabile atat pentru clienti cat si pentru investitori. Impact dezvolta comunitati sustenabile si durabile care aduc prin calitate si confort valoare adaugata stilului de viata al clientilor nostri. In calitate de Director Executiv, imi doresc sa cresc continuu valoarea companiei precum si gradul de satisfactie al clientilor si profitul investitorilor, consolidand totodata pozitia de lider al pietei rezidentiale din Romania”, a declarat Constantin Sebesanu, Director Executiv al Impact Developer & Contractor.
Anul acesta, Impact a inceput constructia Noului Greenfield (faza a IV-a de dezvoltare a cartierului Greenfield Baneasa), unde va implementa un concept de construire responsabil fata de mediu, la standarde ridicate de eficienta energetica. De asemenea, dezvoltatorul continua lucrarile la ultima faza a ansamblului upper class Luxuria Residence si la ansamblul rezidential Boreal Plus din Constanta. Pe langa proiectele aflate deja in constructie, Impact urmeaza sa demareze lucrarile pentru Greenfield Copou, unul dintre cele mai mari proiecte de cladiri rezidentiale verzi din Iasi, care va replica modelul cartierului Greenfield din Capitala. Toate ansamblurile pe care compania le are in curs de dezvoltare au fost proiectate pentru certificarea internationala de sustenabilitate BREEAM Excellent.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
grundfos
viarom
Acvatot 2019
leviatan
rigips
theda mar
noark
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
BALTIC
Ubitech
FRONTALE
leviatan
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
BA 2023
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu