Agenda Constructiilor
Sambata, 14 Decembrie 2019
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - C&W Echinox: Andrei Ianculescu va coordona departamentul Project Management
C&W Echinox: Andrei Ianculescu va coordona departamentul Project Management
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 10 Oct 2019 11:05
Cushman & Wakefield Echinox isi consolideaza departamentul de Project Management prin recrutarea lui Andrei Ianculescu pentru pozitia de Head of Project Management. Noul manager are peste 19 ani de experienta in domeniul imobiliar, in servicii de management tehnic de proiect si due diligence pentru spatii de birouri, industriale, rezidentiale si comerciale. Experienta sa anterioara implica un portofoliu imobiliar insumand peste un milion de metri patrati de cladiri si un milion de metri patrati de terenuri gestionate din diferite perspective: consultanta strategica la nivel operational, dezvoltare, mentenanta, consolidare si vanzare a activelor, administrarea proprietatii etc.
Incepand cu 2014, Andrei Ianculescu s-a concentrat pe serviciile de consultanta tehnica. Printre companiile cu care a colaborat se numara Romtelecom, Immoconsult, Deutsche Telekom, farmaciile Dona, retailerii Mango, Noriel, JYSK si Praktiker, centrul comercial Militari Shopping si ocupanti de birouri precum Ipsos Romania, PayU, Tetra Pak, UPC sau Vivre.
"Piata de consultanta imobiliara ofera inca multe oportunitati de dezvoltare. Suntem incantati de venirea lui Andrei, un profesionist cu o experienta impresionanta in domeniul imobiliar, si suntem increzatori ca sub coordonarea lui vom rafina gama de servicii profesionale de project management pe care le oferim clientilor nostri", a declarat Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox.
In cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Andrei Ianculescu va coordona echipa de project management, contribuind la elaborarea si planificarea strategiei de dezvoltare a diviziei in cadrul companiei. "Piata imobiliara este intr-o etapa de maturizare, in care clientii pun tot mai mult accent pe pachete de servicii integrate. Ne propunem ca divizia noastra sa opereze intocmai unui magazin bine organizat, mereu actualizat si capabil sa raspunda nevoilor clientilor de a livra la timp, incadrat in buget si conform specificatiilor", a precizat noul sef al departamentului de Project Management, din cadrul C&W Echinox.
***
Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanta imobiliara de top pe piata locala si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield in Romania, detinut si operat independent, ce cuprinde o echipa de peste 60 de profesionisti si colaboratori ce ofera o gama completa de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor si chiriasilor. Grupul este unul dintre liderii globali in domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 51.000 de angajati in peste 70 de tari si venituri anuale de 8,2 miliarde dolari.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
LUMIONghid_proiectareACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere