Agenda Constructiilor
Joi, 02 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - EDEN Capital continua doua proiecte si pregateste o noua dezvoltare in 2022
EDEN Capital continua doua proiecte si pregateste o noua dezvoltare in 2022
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 26 Ian 2022 12:08
Eden Capital Development, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de proiecte rezidentiale din Bucuresti, a vandut anul trecut in ansamblurile pe care le dezvolta in Bucuresti, locuinte in valoare de peste 90 de milioane de euro, media unei tranzactii fiind de peste 120000 euro.
”Evolutia vanzarilor din 2021, intr-o piata din ce in ce mai concurentiala, ne da incredere ca produsele pe care Eden Capital Development le ofera sunt pe masura asteptarilor cumparatorilor de rezidentiale. Strategia noastra de a dezvolta progresiv, acordand astfel o atentie deosebita calitatii locuintelor din fiecare proiect in parte, ne-a ajutat sa construim casele potrivite pentru momentul si nevoile potrivite. In 2021 am inceput proiecte in valoare de circa 90 de milioane de euro, iar planurile pentru acest an vizeaza continuarea investitiilor pe piata rezidentiala din Bucuresti, unde am devenit deja un reper din punct de vedere al calitatii locuintelor pe care le construim”, a declarat Elena Dumitrache, reprezentantul Eden Capital Development.
Locuintele vandute in 2021 fac parte din ansamblurile Cortina North, Cortina Academy, Delta City si Cortina126.
Pentru doua dintre aceste proiecte, respectiv Cortina North, o investitie de peste 60 milioane de euro doar in prima faza de constructie, si Cortina126, care in final va presupune costuri de dezvoltare care vor depasi 25 de milioane de euro, lucrarile de constructie au inceput in 2021.
De asemenea, Eden Capital Development a reusit sa finalizeze in 2021 ansamblul rezidential Delta City, pentru care a inceput semnarea contractelor de vanzare-cumparare. Delta City este o investitie preluata de Eden Capital Development de la un alt dezvoltator, proiect pe care compania a reusit sa il transforme intr-un succes imobiliar.
In ceea ce priveste planurile pentru 2022, Eden Capital Development isi propune finalizarea si livrarea fazei 1 din Cortina North si continuarea lucrailor la faza a 2-a proiectului, ridicarea structurii si realizarea intr-un ritm sustinut a constructiei Cortina126, precum si inceperea unui nou proiect de amploare amplasat in zona Iancu Nicolae din Capitala.
”Intr-un context in care piata se confrunta cu dificultati legate de disponibilitatea fortei de munca, de cresterea preturilor materialelor de constructii, de stocurile furnizorilor sau de contextul politic european, pentru noi exista o serie de oportunitati. Ne propunem astfel sa diversificam paleta de concepte pe care le aducem pe piata rezidentiala si sa incepem inca 2-3 santiere pe terenurile pe care le detinem deja in portofoliu. Dorinta noastra este sa venim cu proiecte inovatoare, care sa ofere facilitati suplimentare fata de ansamblurile pe care le avem deja in portofoliu”, a adaugat Elena Dumitrache, reprezentantul Eden Capital Development.
Compania Eden Capital Development, cu capital integral romanesc este prezenta pe piata rezidentiala din Bucuresti din anul 2009 si are in portofoliu, sub marca Cortina, cinci ansambluri de succes construite deja sau aflate in curs de dezvoltare - Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina 126 si Cortina Forest.
Sub brandul Cortina, portofoliul Eden Capital Development include aproximativ 2.900 de apartamente premium si de lux, cu facilitati multiple, in jurul carora sunt concentrate comunitati exclusiviste, intemeiate pe valori comune.
Separat de conceptul Cortina, compania a mai dezvoltat ansamblurile Dinamic City (166 apartamente), Four City North (568 apartamente) si Delta City (333 apartamente).
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
rigips
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
EDIT-Structural
ness project
concelex
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
viarom
MAKITA
CDS
noark
Acvatot 2019
siniat
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander