Agenda Constructiilor
Marti, 19 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - GLOBALWORTH il numeste pe Marian Popa director general pentru Romania
GLOBALWORTH il numeste pe Marian Popa director general pentru Romania
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 12 Ian 2021 11:09
Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrala si de Est (CEE), anunta numirea lui Marian V. Popa in functia de director general pentru Romania, incepand cu data de 1 martie 2021. Noul manager va raporta direct catre Dimitris Raptis, CEO-ul Globalworth Group, si va fi responsabil cu gestionarea activitatilor companiei in Romania, concentrandu-se pe aspectele operationale, administrative si dezvoltarea business-ului.
"Incepand cu anul 2012, Globalworth s-a transformat din a fi o companie imobiliara de succes in Romania la un grup international renumit. O astfel de crestere necesita institutionalizarea ulterioara la nivelul structurii companiei, iar aceasta noua angajare strategica asigura dezvoltarea business-ului in Romania, cu scopul de a consolida pozitia deja dominanta pe piata locala. Ne bucuram ca Marian ni se alatura. El este unul dintre cei mai recunoscuti lideri operationali corporativi din Romania, venind cu peste 40 de ani de experienta si rezultate remarcabile. Suntem convinsi ca va aduce o valoare semnificata francizei locale Globalworth si o va conduce cu succes in urmatoarea etapa de dezvoltare", a spus Dimitris Raptis, CEO Globalworth Group.      
Marian V. Popa vine o bogata experienta in senior management, axata pe domenii ca servicii financiare, servicii specifice business-ului, outsourcing si tehnologie in multinationale precum Deutsche Bank, Endava, Fujitsu sau Rank Xerox.
In cel mai recent rol al sau, de director general la Deutsche Bank Global Technology Romania, in perioada 2014-2021, a creat unul dintre cele patru centre strategice de tehnologie a Deutsche Bank la nivel mondial, coordonand peste 1.000 de oameni. Inainte de a se alatura echipei Deutsche Bank, Marian V. Popa a ocupat pozitia de CEO in companii notabile precum Endava CEE (peste 7 ani), Fujitsu/ICL (8 ani) si Xerox Romania & Moldova (14 ani).
A fondat compania de consultanta Transformative Coaching si numeroase ONG-uri, printre care Foundation for the Medieval Art Festival in Sighisoara, The American Chamber of Commerce, The British - Romanian Chamber of Commerce, AOAR, Transparency International Romania si multe altele.
Marian Popa are o licenta in Economie si Comert Extern (Romania) si trei diplome in Executive Management Education (Marea Britanie, Belgia si Franta).
"Sunt incantat sa incep noua mea misiune de director general pentru Romania si astept cu nerabdare sa lucrez indeaproape cu profesionistii Globalworth. Romania a fost fundamentul succesului Globalwoth si va reprezenta intotdeauna un pilon important pentru dezvoltarea sa viitoare. Sunt onorat sa conduc echipa locala si sa ghidez consolidarea si cresterea acesteia si in viitor. Deoarece tehnologia joaca un rol central in biroul viitorului, cred cu adevarat ca experienta mea in acest domeniu va ajuta Globalworth sa continue sa ofere celei mai mari comunitati de afaceri din tara solutii integrate de ultima generatie pentru a raspunde diferitelor nevoi ale pietei in evolutie", a precizat Marian Popa.
***
Globalworth este o companie imobiliara activa in Europa Centrala si de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, in segmentul AIM, care activeaza in Romania si Polonia, in ambele tari devenind principalul investitor pe piata imobiliara de birouri. Portofoliul companiei avea o valoare totala de aproximativ 3 miliarde euro, la 30 iunie 2020. Aproximativ 94,4% din acesta este reprezentat de active generatoare de venit, inchiriate catre aproximativ 700 de companii nationale si multinationale. In Romania, Globalworth este prezenta in Bucuresti, Timisoara, Constanta si Pitesti, in timp ce in Polonia proprietatile sale se regasesc in Varsovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octVideoConfAC-iulCOVID-19ALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
strabag nivel 1
hilti
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere