Agenda Constructiilor
Sambata, 10 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - GLOBALWORTH l-a numit pe Dennis Selinas in functia de nou CEO al Grupului
GLOBALWORTH l-a numit pe Dennis Selinas in functia de nou CEO al Grupului
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 24 Oct 2022 12:22
Globalworth, cel mai mare investitor in spatii de birouri din Europa Centrala si de Est (CEE) are placerea sa anunte numirea lui Dennis Selinas ca nou CEO al Grupului. Consiliul de administratie al companiei si Dimitris Raptis, CEO, au convenit ca Dl Raptis sa se retraga din functia de CEO si de membru al Consiliului de administratie incepand cu 31 decembrie 2022, dar pastrand in continuare un rol consultativ. Dl Raptis s-a alaturat Consiliului de administratie al companiei in calitate de Deputy CEO si Chief Investment Officer inainte de listarea initiala a companiei in segmentul AIM in 2013, devenind mai tarziu, in 2020, CEO.
Dennis Selinas se alatura companiei ca director executiv, incepand cu 21 noiembrie 2022 si va prelua functia de CEO al Globalworth Group incepand cu 1 ianuarie 2023. Dl Selinas are aproape 20 de ani de experienta in domeniul imobiliar in Europa Centrala si de Est si gestioneaza in prezent portofoliul imobiliar al Argo Capital Management Limited, o companie de administrare a fondurilor listata la bursa in segmentul AIM, care cuprinde spatii de retail in cinci centre comerciale SEE (aprox. 275.000 GLA/Romania, Ucraina) in valoare de 500 de milioane de euro.
"In numele Consiliului, as dori transmit multumirile si aprecierea noastra fata de Dimitris pentru efortul si dedicarea sa din ultimii zece ani. Acesta a jucat un rol cheie, in special in ultimii cativa ani dificili, in orientarea Companiei spre o performanta continua si in modelarea planurilor Globalworth pentru viitor. A ajutat, de asemenea, la formarea unei echipe de management de prima clasa care este acum foarte bine plasata sub indrumarea viitoare a lui Dennis, pentru a duce business-ul inainte,” „In numele Consiliului, as dori sa-i urez lui Dennis bun venit in noua sa functie din cadrul Globalworth. Experienta vasta a lui Dennis in domeniul proprietatii si finantelor din CEE este potrivita pentru companie si vitala pentru consolidarea pozitiei dominante de pe piata de birouri”, a spus Martin Bartyzal, Chairman.
"Sunt foarte onorat sa imi asum rolul de CEO al Globalworth, liderul pietii de birouri din Europa Centrala si de Est. In ultimul deceniu, am asistat la cresterea remarcabila a portofoliului Globalworth de spatii de birouri de inalta calitate, functionale si sustenabile, alese de cei mai exigenti chiriasi. Intentionez sa imbratisez viziunea companiei de modernizare continua, excelenta sa operationala si de sporire a avantajelor competitive care o fac astfel proprietarul preferat din Romania si Polonia. Intr-un mediu macroeconomic si geopolitic extern in rapida schimbare, intentionam sa oferim o strategie bine conceputa cu sprijinul unei echipe puternice, care a avut un rol esential in evolutia Globalworth la pozitia actuala proeminenta de piata. Tot ceea ce compania a realizat pana in prezent este o baza solida pentru o crestere viitoare, inovatie in administrarea proprietatilor si o imbunatatire continua a serviciilor oferite chiriasilor nostri si livrarea de valoare actionarilor”, a comentat Dennis Selinas, Globalworth Group CEO.
"Mandatul in cadrul Globalworth a fost cea mai mare realizare a carierei mele profesionale. Pornind de la inceputuri relativ modeste ca dezvoltator imobiliar in Bucuresti, Romania, devenind nu numai principalul investitor si proprietar de birouri din Europa Centrala si de Est, ci si unul dintre brandurile si corporatiile imobiliare cele mai admirabile, respectate si recunoscute din regiune. A fost o calatorie fenomenala, plina de entuziasm, uneori de provocari si o imensa implinire profesionala si personala. Le sunt recunoscator tuturor clientilor, consultantilor si investitorilor nostri pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor. Insa, mai presus de toate, acestea nu ar fi putut fi realizate fara contributia nepretuita a echipei mele, cu multi membri ai echipei avand placerea si privilegiul de a lucra pentru o lunga perioada de timp. Crearea unui grup uimitor de persoane talentate si indrumarea acestuia in ultimii trei ani reprezinta lucrul de care sunt cel mai mandru. As dori sa urez intregii comunitati Globalworth tot ce este mai bun. Sunt increzator ca afacerea si echipa noastra de management, avand si sprijinul puternic al actionarilor, sunt foarte bine plasate pentru a prospera in vremurile viitoare”, a adaugat Dimitris Raptis.
 
 
ALLBIMvailantVideoConfAC-iulhiltiman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
BALTIC
viarom
leviatan
theda mar
grundfos
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
rigips
CDS
FRONTALE
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023