Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - HAGAG o numeste pe Ana-Maria Neamtu in functia de director de leasing
HAGAG o numeste pe Ana-Maria Neamtu in functia de director de leasing
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 23 Apr 2024 12:47
Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development anunta numirea Anei-Maria Nemtanu, profesionist cu o experienta de peste 17 ani in industria imobiliara locala, in functia de Director de Leasing.
"Ne bucuram sa ii uram Anei “Bun venit!” in echipa noastra. Avem incredere ca experienta si cunostintele sale solide despre piata imobiliara locala, alaturi de atentia la detalii, abilitatile de negociere si capacitatea de a identifica oportunitatile de crestere pe un segment de piata atat de competitiv cum este cel comercial, vor conduce la dezvoltarea si consolidarea portofoliului nostru de chiriasi.”, spune Yithzak Hagag, Co-fondator si Presedinte al Consiliului de Administratie al Hagag Development Europe.
In calitate de Director de Leasing, Ana-Maria va coordona activitatile de inchiriere pentru portofoliul comercial al companiei care cuprinde in prezent o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 18.000 de metri patrati de spatii de birouri si spatii comerciale, concentrandu-se pe cresterea gradului de ocupare in cadrul proiectelor existente, atragerea de noi chiriasi si gestionarea relatiilor cu clientii.
"Sunt incantata sa ma alatur Hagag Development Europe si entuziasmata de oportunitatea de a construi, impreuna cu echipa, un portofoliu de chiriasi stabil si cuprinzator. Recunosc ca segmentul comercial este, pentru mine, o provocare, cu precadere in aceasta perioada in care procesul decizional si perfectarea contractelor de inchiriere au tendinta de a tergiversa. Cu toate acestea, noi oferim proprietati premium, cu facilitati de clasa A si amplasament excelent in locatii foarte bine conectate, si am incredere ca pozitionarea si calitatea proiectelor noastre - fie ca vorbim despre spatii de birouri sau de retail, alaturi de serviciile pe care le oferim, sunt atributele care vor inclina balanta in favoarea Hagag, pe parcursul discutiilor de inchiriere.”, declara Ana-Maria Nemtanu, Leasing Director al Hagag Development Europe.
Activa pe piata imobiliara inca din anul 2007, Ana-Maria Nemtanu a coordonat, de-a lungul carierei sale, activitatile de vanzare, respectiv inchiriere pentru multiple proiecte rezidentiale sau mixte din Bucuresti si din tara, fiind implicata in intreg procesul de dezvoltare, de la etapele premergatoare achizitiei terenului, la concept, planificare, proiectare, marketare si vanzare, si pana la predarea unitatilor rezidentiale si/sau a spatiilor comerciale.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
rigips
CDS
leviatan
quadratum
siniat
viarom
EDIT-Structural
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
concelex
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ness project
strabag nivel 1
noark
Ubitech
MAKITA

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander