Agenda Constructiilor
Marti, 09 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IMPACT achizitioneaza 2,6 ha de teren in Iasi pentru dezvoltarea Greenfield Copou
IMPACT achizitioneaza 2,6 ha de teren in Iasi pentru dezvoltarea Greenfield Copou
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 16 Iul 2021 14:06
Impact Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar din Romania listat la Bursa de Valori Bucuresti (din 1996), cu o capitalizare de 842,6 milioane de lei, anunta achizitionarea, prin subsidiara Greenfield Copou Residence, a unui teren de 2,6 ha situat pe Dealul Copou, una dintre cele mai cautate zone rezidentiale din Iasi si, totodata, o parte istorica importanta a orasului.
Cele 2,6 ha vin in completarea terenului achizitionat de catre dezvoltator in octombrie anul trecut. Pe intreg terenul, cu o suprafata totala de aproximativ 4,6 ha, Impact va dezvolta ansamblul rezidential Greenfield Copou, cu peste 1.000 de apartamente dispuse in blocuri cu regim mic de inaltime alaturi de servicii de prima necesitate (sala de sport, restaurante, magazine, piscina, locuri de joaca pentru copii, gradinita si after-school, statii de incarcare masini electrice, parcaje biciclete), dezvoltate in cadrul unui centru comunitar integrat. Noul concept faciliteaza o viata activa, bogata din punct de vedere social si cultural, intr-un mediu verde cu aer curat, rezidentii ansamblului beneficiind de un management integrat al proprietatilor.
„Greenfield Copou se adreseaza segmentului de piata mediu si imbina arhitectura moderna cu peisajul natural, fiind situat langa Gradina Botanica, pe Dealul Copou, plamanul verde al Iasului. In cadrul acestui proiect ne-am propus sa construim o comunitate de oameni preocupati de calitatea vietii, care acorda importanta impactului pe care il au asupra mediului, o comunitate durabila, in armonie cu natura”, a declarat Tinu Sebesanu, CEO Impact Developer & Contractor.
Proiectul Greenfield Copou va fi construit la standarde nZEB, precum si la standarde internationale de sustenabilitate. Proiectul tinteste certificarea BREEAM Excellent, avand integrate importante elemente de sustenabilitate specifice proiectelor verzi.
Recent, Impact Developer & Contractor si-a majorat capitalul social cu 50%, la valoarea de 393,75 milioane lei, prin emiterea a 131.250.000 de actiuni noi. In cadrul acestei operatiuni, compania a oferit actionarilor sai o actiune gratis la doua detinute. De asemenea, actiunile Impact au fost splitate in raportul de 1:4, capitalul social fiind astfel impartit in 1.575.000.000 de actiuni, cu valoarea nominala de 0,25 lei/actiune.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IUNIE
/IULIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hidroplasto
leviatan
FRONTALE
viarom
hilti
Ubitech
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
Acvatot 2019
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere