Agenda Constructiilor
Luni, 20 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IMPACT Alliance Moldova va gestiona constructia ansamblului Greenfield Copou
IMPACT Alliance Moldova va gestiona constructia ansamblului Greenfield Copou
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 30 Ian 2023 14:15
Impact Developer & Contractor a anuntat infiintarea companiei Impac Alliance Moldova, prin care va gestiona constructia ansamblului rezidential Greenfield Copou, din Iasi, dar si alte viitoare proiecte pe care le va implementa in regiunea din nord-estul tarii. 
"Dupa integrarea constructorului RCTI si infiintarea propriei companii de arhitectura si design in 2022, Impact continua procesul de integrare pe verticala prin infiintarea Impact Alliance Moldova, compania de constructii ce va gestiona proiectul Greenfield Copou din Iasi si alte proiecte pe care grupul le va dezvolta in regiune. Noua companie va construi sustenabil proiecte rezidentiale de mari dimensiuni, va utiliza forta de munca locala si va achizitiona materiale si servicii de la furnizori locali, ceea ce va duce la crearea unui intreg ecosistem economic in zona, generand venituri la bugetul local", se arata intr-un document transmis Bursei de Valori Bucuresti si semnat de Constantin Sebesanu, directorul general al Impact SA.
Amplasat pe Dealul Copou, intr-una dintre locatiile premium ale municipiului Iasi, langa Gradina Botanica, Greenfield Copou va include mai multe blocuri cu regim mic de inaltime si spatii verzi ample. Cladirile vor avea un consum de energie aproape egal cu zero, respectand noul standard in constructia de locuinte, nZEB, ce presupune un design sustenabil, tehnici de economisire a energiei si utilizarea de energie regenerabila, precum panouri fotovoltaice. Proiectul are PUZ, si au fost demarate procedurile pentru obtinerea autorizatiei de construire. Complexul va include si Greenfield Plaza Copou, un centru comunitar cu galerii comerciale, sala de sport si centru wellness. Facilitatile complexului includ 15.000 mp de spatii verzi, asigurand zone de relaxare si spatii de joaca, gradinita si after-school, precum si centru de fitness.
Grupul Impact are in portofoliu companii care dezvolta proiecte rezidentiale de anvergura in marile orase din tara si care ofera clientilor servicii integrate de administrare si mentenanta a proprietatilor, de brokeraj de credite, design interior si servicii de inchiriere si vanzare a imobilelor.
Pana in anul 2027, Impact are in plan sa dezvolte proiecte cu o suprafata cumulata construita de aproape un milion de metri patrati si un numar total de 10.225 de apartamente, din care 1.840 se afla deja in constructie, iar celelalte 8.385 sunt in etape de proiectare si pregatire.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulman and machineTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
FRONTALE
BALTIC
CELCO 2020
viarom
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
theda mar
rigips
hilti
MAKITA
Acvatot 2019
strabag nivel 1
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023