Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - INOVECO aniverseaza 30 de ani de solutii inovatoare pentru constructii
INOVECO aniverseaza 30 de ani de solutii inovatoare pentru constructii
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 21 Dec 2023 14:20
Inoveco sarbatoreste in luna decembrie 30 de ani de inovatie si dezvoltare sustenabila in lumea afacerilor. Cu o  reputatie solida in domeniul mediului si al imbunatatirilor funciare, compania ofera o gama diversificata de produse si servicii inovatoare in lucrari de constructii pentru drumuri, parcari, piste aeroportuare, demolari, infrastructura pentru alimentare cu apa si canalizare, lucrari hidrotehnice, constructii civile si industriale, precum si lucrari speciale de constructii. 
"Cea mai importanta investitie a firmei a fost, este si va ramane investitia in capitalul uman. Compania se angajeaza sa imbunatateasca viata angajatilor si a clientilor sai prin Valoarea Faptei. Cu parteneriate solide si orientare catre client, Inoveco a obtinut realizari remarcabile, mentinand un angajament puternic fata de oameni si calitate. Cu privire spre viitor, Inoveco isi propune sa continue inovatia, sa-si extinda activitatile si sa contribuie la construirea unui viitor sustenabil si progresiv.”, a declarat Valentin Feodorov, Director general al Inoveco.
 
Inoveco a obtinut in aceasta luna trei premii distincte care marcheaza cele trei decenii de performanta:
  • Premiul pentru 30 de ani de excelenta in sectorul de infrastructura de mediu din partea FPSC - Federatia Constructorilor la Gala Star Construct, editia a IV-a, care a avut loc pe 8 decembrie, in Bucuresti
  • Premiul pentru 30 de ani de excelenta in constructii, productie industriala, agricultura si protectia mediului la Gala Club Antreprenor, editia a XIII-a din 14 decembrie, Bucuresti.
  • In cadrul simpozionului pentru managementul deseurilor organizat la Craiova pe 14 decembrie, Inoveco a primit Premiul pentru Dezvoltare Durabila si Tehnologii Curate pentru lucrarile desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei, care au avut un impact pozitiv asupra vietii oamenilor, contribuind astfel la reducerea poluarii mediului.
 
 
Fondata acum trei decenii, Inoveco a inceput ca un pionier in tehnologiile de extrudere pentru produse din polietilena. Astazi, firma depaseste 40 de milioane de euro cifra de afaceri si se claseaza in clasa A de performanta, conform criteriilor bancare de evaluare.
Cu peste 60 de milioane de metri patrati de materiale geosintetice instalate in proiecte majore precum autostrazi, drumuri, cai ferate, poduri, depozite de deseuri si lucrari de impermeabilizare a canalelor de irigatii, Inoveco demonstreaza un angajament solid pentru inovatie si sustenabilitate. Materialele geosintetice nu sunt doar o solutie eficienta pentru constructii, dar contribuie si la protejarea mediului, reducand emisiile de CO2 si optimizand utilizarea resurselor naturale limitate.
Cu un portofoliu complex, Inoveco nu se rezuma doar la constructii si materiale. Compania a evoluat spre tehnologii de compostare, echipamente de salubritate si solutii complete de irigatii, reflectand adaptabilitatea si diversitatea competentelor echipei sale.
De-a lungul anilor, Inoveco si-a consolidat pozitia de lider in industria constructiilor si protectiei mediului, oferind solutii inovatoare si contribuind la un viitor verde si sustenabil. Cele mai importante locatii din Romania precum: Bucuresti si judetele Alba, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Calarasi, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Mures, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea, Valcea beneficiaza de depozite de deseuri municipale realizate cu materiale furnizate si instalate de echipa Inoveco. 
Calitatea lucrarilor executate de Inoveco a fost recunoscuta constant de catre ARACO – Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii, prin premiile Trofeele Calitatii acordate de-a lungul celor trei decenii de activitate.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
MAKITA
konsent
quadratum
siniat
EDIT-Structural
rigips
CONCEPT STRUCTURE
viarom
BogArt
strabag nivel 1
noark
concelex
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
ness project
leviatan
Acvatot 2019
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander