Agenda Constructiilor
Marti, 30 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - North Bucharest Investments si-a dublat anul trecut cifra de afaceri la 42 milioane lei
North Bucharest Investments si-a dublat anul trecut cifra de afaceri la 42 milioane lei
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Ovidiu Stefanescu 08 Mar 2024 06:25
North Bucharest Investments (NBI) asigura servicii complexe de consultanta imobiliara, adaptate la cerintele fiecarui client, indiferent daca acesta un investitor experimentat sau un beneficiar aflat la prima sa achizitie. Compania este orientata spre excelenta, furnizand consultanta post-vanzare, asigurand asistenta pentru managementul proprietatii si eventual optiuni de inchiriere si oferind un suport constant pentru alte tipuri de solicitari. Scopul declarat este acela de a construi relatii de afaceri pe termen lung, bazate pe incredere, profesionalism si calitatea serviciilor prestate. Dintre proiectele la care compania a colaborat de-a lungul timpului se remarca Crystal Nord, H Pipera Lake, Herastrau Boutique Residence, Interni Villas, Jolie Village, One Herastraum Park, One Floreasca Tower, One High District, Confort Nord Tower etc. Pentru a oferi mai multe informatii despre activitatea curenta, a fost solicitata opinia Andreei Nicolae, Residential Relationship Manager NBI.

- Ce tendinte remarcati pe piata noilor dezvoltari? Cum au evoluat preturile locuintelor in 2023 si ce fluctuatii vor avea acestea in 2024?
- Pentru 2024, specialistii estimeaza ca activitatea pietei imobiliare rezidentiale se va mentine la un nivel ridicat, iar numarul tranzactiilor va continua sa creasca, avand in vedere si scaderea ratelor dobanzilor de referinta. Pe durata lui 2023, am avut majorari ale preturilor imobiliarelor in Bucuresti. Scaderea dobanzilor din a doua jumatate a anului s-a reflectat intr-un numar crescut de tranzactii, incepand cu luna august 2023, in special al celor intermediate de un credit ipotecar. Se estimeaza o crestere a sectorului constructiilor, in 2024, sustinuta si de majorarea salariilor. 
Zona de nord a Capitalei este, pentru locuinte, dar si pentru investitii, intr-o continua dezvoltare, iar cercetarea creste de la o zi la alta.

- Cum a evoluat activitatea companiei in 2023 si ce provocari si oportunitati prevedeti pentru anul in curs?
- Compania North Bucharest Investments a inregistrat peste 400 de tranzactii imobiliare in anul 2023, in blocuri noi din zona de nord si doar in ultimul an cifra de afaceri a companiei s-a dublat, de la 20 de milioane de lei la 42 milioane de lei. Pentru 2024, ne asteptam la o dinamica si mai accentuata a activitatii companiei, influentata, evident, de noile tendinte fiscale si legislative, care, pe termen lung, avand in vedere limitarea ofertei de constructii noi, va genera un numar si mai mare de tranzactii.
North Bucharest Investments este un grup de companii din segmentul imobiliar rezidential ce activeaza pe doua linii de business - si anume activitatea investitionala si servicii de intermediere. Compania gestioneaza cele mai importante ansambluri rezidentiale din zona de nord a Capitalei, avand in portofoliu peste 60 de proiecte, in constructie, finalizate, precum si in stadiul de pre lansare. Preturile incep de la 70.000 de euro si ajung pana la bugete de 2 milioane de euro atunci cand vine vorba de penthouse-uri sau vile de lux.

- Ce obiective aveti pe termen mediu si lung pe piata din Romania?
- North Bucharest Investments satisface nevoile si cerintele tuturor clientilor care apeleaza la serviciile companiei - indiferent daca este vorba de investitie sau locuinta pentru servicii speciale - cum ar fi consultanta de vanzari cu experienta in tranzactionarea ansamblurilor rezidentiale noi, comunicare personalizata a portofoliului pe retelele de socializare. Bucurestiul ramane destinatia preferata pentru viitoarele investitii imobiliare. Capitala este un adevarat magnet pentru investitorii straini pe care ne propunem sa-i avem si in viitor in portofoliu. De asemenea ne propunem sa pastram clientii existenti si sa dezvoltam noi colaborari pe termen lung, privind piata rezidentiala din zona de nord.

- Care sunt principalele dificultati si provocari pe care le intampinati in activitatea curenta?
- Suntem o companie care ofera un pachet complet de servicii catre client, consolidat si de experienta si profesionalismul agentilor de vanzari, ceea ce faciliteaza si incurajeaza numarul mare de tranzactii, insa principalele provocari pe care le intampinam sunt influentate de tendintele fiscale si legislative, cum ar fi modificarea cotei de TVA, ratele diminuate ale ipotecii, limitarea numarului de constructii noi. Din punct de vedere al unui agent de vanzari, pot aparea situatii diferite de la zi la alta, de la un caz la altul. Important pentru un astfel de specialist este sa-si pastreze energia, dorinta de munca, perseverenta si sa activeze in cadrul unei companii care sa incurajeze dezvoltarea profesionala.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
viarom
EDIT-Structural
concelex
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
siniat
CDS
rigips
noark
ness project
theda mar
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
MAKITA
Ubitech

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander