Agenda Constructiilor
Marti, 23 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - P3: Frank Pörschke va prelua functia de CEO incepand cu data de 1 aprilie 2021
P3: Frank Pörschke va prelua functia de CEO incepand cu data de 1 aprilie 2021
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 09 Feb 2021 16:32
P3 Logistic Parks (P3), investitor, proprietar, dezvoltator si manager pe termen lung de proprietati logistice europene, anunta numirea lui Frank Pörschke in functia de CEO. Mandatul sau va produce efecte incepand cu data de 1 aprilie 2021. Tim Beaudin, fost presedinte al consiliului director si, din 2019, CEO al P3, se retrage ca urmare a unei tranzitii de conducere planificata.
Frank Pörschke ocupa in prezent mai multe functii de conducere in cadrul unor companii europene si fonduri de investitii imobiliare. Frank a ocupat in trecut diverse pozitii precum cea de presedinte al EMEA Markets in cadrul JLL, CEO al Eurohypo si CEO al Commerz Real. Experienta sa in domeniul imobiliar, achizitii si finantare, impreuna cu experienta vasta obtinuta in urma rolurilor de leadership anterioare vor contribui la cresterea sustinuta si o pozitionare excelenta a P3 pe piata logistica europeana extrem de competitiva.
In ultimele 12 luni, P3 a inregistrat o crestere rapida, perfectand tranzactii de peste 2 miliarde de EURO reprezentand noi achizitii care au dus la cresterea suprafatei brute inchiriabile (GLA) cu 48%, la peste 6,5 milioane m2. Numirea lui Pörschke este parte integranta a planului strategic de tranzitie al P3 catre o noua etapa de crestere.
Goh Kok Huat, Chairman of the Board, P3 Logistic Parks, spune: „Doresc sa ii multumesc sincer lui Tim Beaudin pentru prestatia sa exceptionala din aceasta perioada marcata de schimbari economice si societale fara precedent si sa-i urez toate cele bune in activitatile viitoare. Ma bucura venirea lui Frank Pörschke in cadrul P3, in calitate de CEO. Impreuna cu echipa de conducere a P3, noul CEO va avea in vedere consolidarea rezultatelor excelente intregistrate pana la ora actuala, continuand planurile de expansiune ale companiei in Europa.”
Frank Pörschke, viitorul CEO al P3 Logistic Parks, adauga: „P3 este extrem de bine pozitionata pe un segment de piata deosebit de atractiv. Sunt incantat sa ma alatur unei echipe de senior management excelente precum cea a P3 si sa conduc compania catre urmatoarea sa etapa de crestere. ”
Tim Beaudin, CEO al P3 Logistic Parks, afirma: „A fost o placere si un privilegiu sa detin calitatea de presedinte si CEO al P3. Doresc sa multumesc consiliului director pentru sprijinul generos pe care mi l-au oferit, echipelor executive si de conducere pentru perspicacitate si dedicare, precum si tuturor angajatilor P3 pentru concentrarea si rezilienta de care au dat dovada. Ii doresc echipei P3 mult succes sub conducerea lui Frank Pörschke. ”
Lee Kok Sun, Chief Investment Officer, GIC, conchide: „Ii multumim lui Tim Beaudin pentru prestatia si contributiile aduse echipei si ii dorim mult succes in activitatile viitoare. Frank Pörschke este un profesionist cu experienta dovedita in segmentul de business si strategie de business, cu un palmares relevant in administrarea si dezvoltarea cu succes a mai multor companii din Europa. Acesta are o intelegere clara a viziunii strategice de expansiune a P3 si va colabora indeaproape cu echipa de conducere a companiei intru realizarea acestor planuri. In calitate de proprietar al P3 si de investitor pe termen lung, suntem increzatori in echipa sa de conducere si ramanem dedicati sustinerii cresterii sale continue in Europa.”
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
MAKITA
siniat
ness project
theda mar
quadratum
concelex
leviatan
noark
strabag nivel 1
Acvatot 2019
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
CDS
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander