Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - KUMA: Tendintele actuale sunt reprezentate de concepte minimaliste
KUMA: Tendintele actuale sunt reprezentate de concepte minimaliste
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Mar 2021 11:16
Tendintele actuale KUMA sunt reprezentate de concepte minimaliste, sofisticate ca si nuante si texturi, care reflecta eleganta marcii. Dezvoltarea de noi colectii, bazate pe o reprezentare a performantei in tehnologie si functionalitate, design simplu si elegant este ceea ce oamenii isi doresc. Prin urmare, spatiile amenajate KUMA transmit o imagine contemporana, eleganta.
KUMA este compania daneza cu facilitati de productie in Romania care contribuie la stabilirea criteriilor de referinta in ceea ce priveste calitatea si designul conceptelor pentru baie, bucatarie si spatii publice. KUMA este in masura sa ofere o personalizare completa pe langa portofoliul extins de produse. Rezultatul capacitatii de productie locale la standarde inalte, cu tehnologie daneza, ofera companiei posibilitatea de a livra la timp, concepte de o calitate superioara, custom made.
Astazi, placerea de a fi inconjurati de obiecte moderne, de calitate, in baie, la fel ca si in restul casei este un aspect obligatoriu. Transformarea unei bai intr-un SPA nu mai este un scop greu de atins. Conceptele KUMA se potrivesc foarte bine celor care isi doresc sa realizeze un spatiu destinat relaxarii totale. Acestea au o incarcatura emotionala data de caracteristicile materialelor si de designul deosebit. Iar brand-ul KUMA este cel mai frumos povestitor, gata sa te duca in lumea “hygee” a scandinavilor.
KUMA propune noi elemente si scenarii cu scopul de a crea concepte contemporane, cu o identitate puternica. Un astfel de element, pe care KUMA l-a introdus cu ani in urma pe piata din Romania si pe care il reinventeaza constant, este cada independenta. Identitatea vizuala a cazilor independente KUMA este puternica si capabila sa creeze un efect vizual de continuitate si o legatura fluida cu celelalte elemente de design KUMA din baie precum lavoarul turnat continuu cu blatul.
KUMA reprezinta un stil distinctiv, personalizabil, care ofera functionalitate si confort. Conceptele pentru baie si bucatarie KUMA sunt printre primele optiuni in amenajarea rezidentiala si a spatiilor publice, precum hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, spa-uri, scoli, gradinite, mall-uri .
La nivel de grup, KUMA a luat decizia strategica pentru piata proiectelor de a fi proactiva in crearea preferintei pentru produsele KUMA la toate nivelurile lantului valoric. Acest lucru se materializeaza intr-un dialog direct cu firmele de arhitectura, prin parteneriate oneste cu distribuitorii, care promoveaza si recunosc valoarea brandului KUMA.
Putem spune cu adevarat ca sloganul KUMA "Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA " se bazeaza pe principiile fundamentale ale companiei: angajamentul de a crea calitate si convingerea ca designul, inseamna capacitatea de a intelege nevoile clientului, pentru a rezolva un proiect cu integritate si claritate. Iar acest lucru va fi intotdeauna apreciat.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
rigips
viarom
strabag nivel 1
Acvatot 2019
siniat
CDS
MAKITA
leviatan
concelex
theda mar
noark
quadratum
ness project
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander