Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - KUMA mizeaza pe o crestere de 15% si pe vanzari de produse la spitale in 2021
KUMA mizeaza pe o crestere de 15% si pe vanzari de produse la spitale in 2021
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 09 Sep 2021 11:31
Producatorul de lavoare si blaturi pentru bai si bucatarii Kuma Romania a raportat o crestere de 15% a cifrei de afaceri din primele sase luni ale acestui an, fata de aceeasi perioada din 2020, ritm estimat sa se mentina pana la finalul lui 2021. Rulajul companiei ar urma sa se apropie, astfel, de 35 milioane de lei in acest an, dupa ce in 2020 s-a situat la circa 30 de milioane de lei (+9%). In contextul in care se pune un accent tot mai mare pe mediile sanitare sanatoase, compania mizeaza pe oferta sa de concepte pentru clinici si spitale in evolutia afacerilor din perioada urmatoare.
"Printre prioritatile majore ale administratorilor de spitale se afla reducerea accidentelor, facilitarea intretinerii spatiilor si crearea unui ambient cat mai confortabil pentru beneficiarii de servicii. Aceste deziderate sunt abordate prin proiectarea unor spatii mai confortabile si de sustinere pentru personal. Conceptele Kuma pentru spital sunt solutia optima pentru orice obiectiv ce necesita produse made-to-measure. Acestea asigura o utilizare riguroasa a spatiului, un design atemporal, minimalist, care maximizeaza aspecte ce tin de functionalitate, precum usurinta in montaj, utilizarea si intretinerea", spun reprezentantii Kuma Romania.
Kuma produce lavoare pentru bai publice cu un singur bol sau cu boluri multiple (doua sau mai multe boluri) turnate in suprafata continua cu blatul, cu lungimi de pana la 420 cm dintr-o singura bucata. Lavoarele Kuma sunt produse monobloc obtinute direct din turnare, care nu necesita alipiri sau incastrari de boluri, ceea ce ajuta la montaj si intretinere.
"Lavoarele dedicate domeniului sanitar au aplicat pe suprafata lor un gelcoat antibacterian, produs cu cea mai recenta tehnologie, care confera protectie impotriva bacteriilor si mucegaiului. Conceptul de amenajare, lavoarul, mobilierul si materialele folosite au un rol imens in imbunatatirea exploatarii, reducerea accidentelor si pastrarea curateniei. Toate produsele Kuma au marca de calitate CE si Declaratie de performanta produs (DOP) conform standardului international EN 14688-A1-2018, durabilitatea in spatii cu trafic intens, precum si usurinta intretinerii si rezistenta materialelor folosite, fac produsele KUMA potrivite pentru proiectele publice din domeniul sanitar, precum spitale, maternitati sau crese", mai arata reprezentantii Kuma.
Produse livrate de compania de origine daneza au fost folosite pentru echiparea spitalului CHU Amiens - Picardie din Paris (peste 1.000 de lavoare custom made), dar si a spatiilor tip spa, in hoteluri, restaurante, cafenele sau pensiuni, cladiri de birouri, clinici si maternitati, aeroporturi, mall-uri, stadioane si sali polivalente, scoli si gradinite si pana la trenuri, feriboturi si vase de croaziera.
 
ALLBIMVideoConfAC-iulman and machinehiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
grundfos
Acvatot 2019
theda mar
rigips
Ubitech
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
CDS
noark
BALTIC
FRONTALE
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica